Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Многу луѓе прашав и испадна дека само кај мене не сака да симнува. Најверојатно е бидејќи само јас уште користам BitLord 1.1. Ќе треба да го мењам очигледно.

Многу луѓе прашав и испадна дека само кај мене не сака да симнува. Најверојатно е бидејќи само јас уште користам BitLord 1.1. Ќе треба да го мењам очигледно.
Може да си ајпи баниран? (или нешо такво?)
трескам глупост можда :D

Може да си ајпи баниран? (или нешо такво?)
трескам глупост можда :D
Средено е, до старата верзија на Битлорд било, сега преку uTorrent можам да симнувам. Фала ипак.

arenabg не е редизајнирана, све зависи како правите пристап, заборавете го оноа поранешното 0.arenabg.com. Сега може да пристапувате и на arenabg.com. Изгледа 0.arenabg им е за тест purposes во моментов.

Баш штета. Има ли шанси да се вратат назад, знае некој...
Официјалните автори кажуваат дека повеќе не сакаат да учествуваат во никаков нелегален проект. Доколку некој друг се нафати, тогаш би се вратил...

Официјалните автори кажуваат дека повеќе не сакаат да учествуваат во никаков нелегален проект. Доколку некој друг се нафати, тогаш би се вратил...
Хахаха, до сега се си беше легално...

Торрентз.еу(torrentz.eu) е торент препарувач и ги користи сите горе наведени торент сервиси, па според мене нема ништо поубаво од тоа. :D

Кога навлегов во пиратските води ми текнува на времето симнував све од TorentSpy, Mininova и The PirateBay. :)

Иначе сега многу ретко користам јавни тракери.

Филмови и серии, стриктно се од Zamunda и ArenaBG наоѓам, ако не го најдам таму точниот release соодветен на некој субтитл обично го наоѓам на RuTracker.

Видео игри исто од бугарските тракери симнувам, одамна немам симнато игра од некој друг тракер.

Demonoid најчесто го користам за симнување софтвер поврзан со музичка продукција и семплови за инструменти.

И на крај музика од RuTracker симнувам, нема што нема, од различни издавачи до најнепозната indie музика.

Освен тие горе споменатите, како просечен корисник, апсолутно немам потреба од други тракери и онака аплоудот ми е тиње, овие барем не банираат за мал аплоуд.

Абе ставете ја Замунда и АренаБГ во анкетата....

Што бидна со Демоноид....? Не отвара 3-4 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom