Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Имам уште една покана за ипторрент, кој ќе ми даде доказ за поарен ратио на некој приватни тракери(може еден може и повеќе) ќе му пратам.

По пп пратете.

По што е подобар тој сајт од пример замунда . аренабг или демоноид ??

Тие што ги наброја се наоѓаат во група 3,4, итн по однос на квалитет, ИПТоррентс и Торентлич се во група 1.
Замунда, аренабг и демоноид се достапни дури и за незнајковци кои не знаат ни Т од торенти.
За да бидеш член на ИПТоррентс и Торентлич треба малце да си го позагрееш бојлерот.

Немам више.:toe:

Иначе пдобра е зошто има повеќе рилисови на еден фајл, пимер има хд филмови што ги нема на замунда.

Најголемата разлика е во квалитетот на сидерите. На TorrentLeech има многу корисници што користат seedbox. Така што секогаш ќе добиваш одлична брзина на торентите без разлика на seed/leech ратиото на торентот.

Тие што ги наброја се наоѓаат во група 3,4, итн по однос на квалитет, ИПТоррентс и Торентлич се во група 1.
Замунда, аренабг и демоноид се достапни дури и за незнајковци кои не знаат ни Т од торенти.
За да бидеш член на ИПТоррентс и Торентлич треба малце да си го позагрееш бојлерот.

Неможеш ИПТоррентс и Торентлич да ги ставаш на исто ниво. TorrentLeech е далеку подобар.

у што виде ајде дека е подобар,и на двата имам јузер и не глеам јас во што тоа е подобар torrentleech

За обичниот човек Замунда е далеку и од доволна..

Давам покана од www.iptorrents.com

Барам доказ од добар ратио на друг/и приватен/ни тракер/и и дека знае што е уствари тракер од ваков калибар.

http://hdbits.org/ кој има акоунт од ова јас давам за торентлеечх нека пише ПП

Invite-ите на Bit-HDTV се повторно во употреба. Јас имам 11, пишете ми ПП/профил порака со ваш мејл за да ви пратам. :)

едит - Denied
We reached our user limit (20,000) . Try again later...

Мех, пратете ми ги ипак мејловите, ќе пробувам деновиве, ваљда ќе кикнат некои личери. :)

Invite-ите на Bit-HDTV се повторно во употреба. Јас имам 11, пишете ми ПП/профил порака со ваш мејл за да ви пратам. :)

едит - Denied
We reached our user limit (20,000) . Try again later...

Мех, пратете ми ги ипак мејловите, ќе пробувам деновиве, ваљда ќе кикнат некои личери. :)

Треба ли да одржуваш добар рејтинг на овој торент сајт?
Во што се разликува на пр. од замунда или некој друг добар торент сајт?
позз:smir:

Треба ли да одржуваш добар рејтинг на овој торент сајт?
Во што се разликува на пр. од замунда или некој друг добар торент сајт?
позз:smir:

Во тоа што замунда не е добар торент сајт.:wink:

Ама пак овие тракери не се за сите, правилата се строги.

Еххх кога ќе имаме оптички нет мислам дека најголем аплоадер ќе станам, вака со мизерна брзина на аплоад од која зависи у исто време и брзината на самиот даунлоуд заеби...Се надевам дека ќе покријат побрзо поголемо подрачје, има ли некои вести кога сме кај тоа?

Се извинувам за мал офтопик.

Еххх кога ќе имаме оптички нет мислам дека најголем аплоадер ќе станам, вака со мизерна брзина на аплоад од која зависи у исто време и брзината на самиот даунлоуд заеби...Се надевам дека ќе покријат побрзо поголемо подрачје, има ли некои вести кога сме кај тоа?

Се извинувам за мал офтопик.

Не знам што се радуваш - 300 гига е лимитот на најјакиот трипл пакет од оптиката. Јас се израдував и сакав да земам, али јеби га...300 гига на 40/40 брзина не ми е некако...доволно. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom