Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
се шо ми требало од торенти до сеа на мининова сум нашол. така да.. глас за него :helou:

се шо ми требало од торенти до сеа на мининова сум нашол. така да.. глас за него :helou:

За жал мининова умре пред некое време , провери сега да видиш шо срање има ,само ЛЕГАЛНИ торенти ставаат т.е. нема ништо асално - пропаднаа засекогаш

За жал мининова умре пред некое време , провери сега да видиш шо срање има ,само ЛЕГАЛНИ торенти ставаат т.е. нема ништо асално - пропаднаа засекогаш
па да ти кажам искрено последен пат го симнував аватар пред нова година и немав проблем.... не симињам секој ден торенти у наредна прилика па ке кликнам мининова па ке видам шо ке има а шо ке нема. на крај краева не е само мининова торент сајтови има колку шо сакаш!!!

Ве молам напишете ми ги сите торент сајтови... :kesa:

Ам кај е btjunkie.org? е то е лудница од торент сајд... иначе гласав за демоноид
навистина за сите најнови рилизи бтјункие е одличен. Заедно со пајратбеј (некогаш ги комбинирам тракерите, кога се симиња малку поспоро) се одлична замена за оние приватни (замунда, аренабг...). Најбитно е што не мора да се сидира (да се враќаат гигабајти што си симињал) и што има често коментари за квалитетот на она што се симиња.

Како што знам torrentz.com индексира торенти од повеќе страници вклучувајќи ги и Тhe pirtate bay , Demonoid и многу други. Логично би било да гласам за него.

Луѓе дај набројте ми ги сите страници за торенти пример: mininova.com
така набројте ми ги сите ве молам:pipi:

http://0.arenabg.com/
само симнете мак превод за филмцињата од некој сајт тука повеќето се или бугарски или ги нема
предноста пред другите сајтови е тоа што за секој филм знаеш дали е убава снимка или камера

Нема врска од кај зимаат, секој земаод кај сака имаат различни аплоадери кој земаат од различни места.

Само тие кракерите се оргинални сите други па и TPB крадат, ако може така да се каже.

Луѓе дај набројте ми ги сите страници за торенти пример: mininova.com
така набројте ми ги сите ве молам:pipi:
Ти тро остинат си ама а? Побарај по страниве сигурно се набројани над 10. На гугл дан ти личиме сите да ти ги набројме?

И смени го постерот од потпис. И за zamunda.net гласам.

ми беше нај мининова, ама ко пропадна морав да се префрлам на thepiratebay, и ако нешто евентуално нема идам на isohunt, најлесно пиши што бараш на гугл и допиши торент и наоѓа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom