Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Леле ме блокирале на замунда.Може некој да ми даде јузер,ако има повеќе?

И мене ми се деси истото и што е најинтересно, не даваат да си напраиш нов јузер.

Направи си нов на друга имејл адреса:toe:

Не даваат, ти препознава IP.

Пошо сме цинцаришта, симињаме ко волови а сите имаме лимитирано Upload на 10 Kb/s :)

Уххх... значи и мене не ми се пишува добро во тој случај :) Еве јас како стоам со статусот

Rating: 0.016
Uploaded: 76.55 MB Downloaded: 4.72 GB

На колку ве банираа вас? :)

Да пробам ако не, да си направам уште сега втор (па и трет, четврт :) ) јузер, па ако ме блокира да влезам некако, а? ...

Уххх... значи и мене не ми се пишува добро во тој случај :) Еве јас како стоам со статусот

Rating: 0.016
Uploaded: 76.55 MB Downloaded: 4.72 GB

На колку ве банираа вас? :)

Да пробам ако не, да си направам уште сега втор (па и трет, четврт :) ) јузер, па ако ме блокира да влезам некако, а? ...

Па моеш :) Ја иам Downloaded 50-60 GB а upload 1 GB па сеа ти види си :) И не пушта да напраиш нов јузер шо е најпедерско.

Јас имав над 100гига download и 20 гига upload, и не се уклучив 3 дена и ме блокирале, а регистрациите се затворени. Нека дава некој ако има вишок јузер.

Јас имав 100gb download и 20gb upload и не се уклучив 3 дена и ме блокирале.
Нека дава некој ако има вишок јузер.

Неможам да се одлучам само за еден затоа што од секоја торент страна барам посебно. Еве на пример arenabg и замунда најчесто ги користам за филмови, demonoid го користев за слегнување на програми најчесто а некогаш и за филмови, mininova го користам исто за слегнување на софтвер и тв серии...Патем, дали некој знае што е проблемот со демоноид веќе 1 месец можеби и повеќе не работи?

јас имам на замунда
и имам 400гбdownload i 25гбupload
и до сега се оди ок сите торенти ги симнувам со најголема брзина
нема подобро од zamunda

ај тука да прашам, јузер и пасс од замунда акаунт, од форумов... знам имаше,ми го кажаа, ама не ми текнува како беше... пасс кајганџии мислам беше,или така нешо...

Што е работата со замунда бе секоја вечер паднат е серверот:tapp:

Абе објективно гледано најдобар торент сајт е Torrent Leech. АМА, регистрација само преку покани (кои се прилично тешки за добивање) или ако донираш (а ние не сме толку богата држава за да донираме пари за торент сајт :toe:). Isohunt е најдобар Public Tracker пошто пребарувањето не е само за имиња на торенти, туку и тоа што го има ВО торентот. Мана за сајтов е што има голем број на fake & unseeded торенти, ама тие одма се препознаваат пошто има опција да се оцени торентот како real or fake/spam/malware/password... Исто така би рекол и дека zamunda е прилично солиден торент сајт, а со оглед на тоа што е приватен, би рекол дека е еден од подобрите. Би го препорачал и http://torrents.ru/ како најдобар руски приватен тракер, каде што секој може да се зачлени и да upload-ува торент, а тие што ќе ги симиња ќе ги симиња со голема брзина. Поради фактот што секој може да upload-ува торент количеството на торенти што го содржи сајтов е ОГРОМНО :vozbud:.

zamunada....................... само од таму симнувам ако има поаре кажите:helou:

Има некој покана за торентлич да ми прати?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom