Топло/Ладно

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Какво преферирате да ви биде јадењето или пијалокот ?

• Топло

Гласови: 48 40,0%
  • Млако

Гласови: 54 45,0%
  • Ладно

Гласови: 18 15,0%

• Вкупно гласачи
    120
Зависи кое јадење,не можеш супа или некои други ствари да ги јадеш ептен ладни...така да млако може:)

јадења топли а се друго што е за пиење ладно грч

Кај мене се е умерено,па така и јадењето и пијалокот мора да бидат млаки.Не поднесувам ни многу топло,ни многу ладно и коцки мраз,се знае,не доаѓаат во предвид:icon_lol:.

Za vreme na letoto, ladno.... Vo zimsko vreme, toplo =))

Јадењето топло(ако е екстремно топло го дувам:pos2: ),а пијалокот исклучиво грч ладен

Преферирам ладно...ми изгледа дебилно да дувам а обично тоа го правам во супата

Site mi se cudat za nekoj raboti na primer mnogu sakam ladno jadenje,bez razlika sto e samo supata ja sakam topla.Pizza na primer mi e najubava ako ja kupam sabajle vecer da ja jadam,spageti mi se najubavi od frizider izvadeni,gravce tafce najvise sakam ako e denes napraeno utre denta da go jadam i toa ladno suvo.Inace dosta gurmance sum si :D

Зависи до оброкот и пијалокот...: Скара нормално топала, пиво нормално ладно и се така ми ти натака..........

Па јадењето преферирам Млако ,а од пијалокот зависи што е..Ако е кафе врело,сок ладно и така

Јас гласав на анкетата за млако,но дома никогаш не топлам јадење(не дека ме мрзи ама поубаво ми е ако не е стоплено).
А пијалоци само ладни.Ќе повратам ако некад се напијам топол сок од портокал:)

Не можам ни да помислам да јадам ладно јадење. Ладен пијалок да, ама јадењето секогаш топло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom