Топ Поп срања... Ослабува "само" 80 kg - WOW

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Топ Шоп срања... Ослабува "само" 80 kg - WOW

ми стигна на маил нешто невероватно чудно и дури невистинито кога ќе помислам за нас во македонија (ај за америка ок али тука бе)
sanjatanja.jpg

девојкава Сања Марковска е девојка која што има "МАЛ" проблем со тежината и сака да започне да слабее и да ја постигне својата цел - 80 килограми помалку.

Извор
Топ Шоп

Останати глупости
Ако немате попаметна работа тогаш купете си топка за вежбање за само 990 денари (фрлете ги за џабе ако сте паметни)
4665_10948_gallery_gymball4.jpg
4661_10948_gallery_gymball2.jpg
4659_10948_gallery_gymball1.jpg
4667_10948_gallery_gymball5.jpg
4663_10948_gallery_gymball3.jpg

Нарачајте (заебете се) тука

Оваа топка за вежбање многу ми личи на играчката која и ја купив на ќерка ми пред неколку месеци...
И тоа не е се!
Ја купив за неверојатни 200 денари и има и држачи за рацете!
И како бонус добив прекрасни моменти поминати со детето!

Оваа топка за вежбање многу ми личи на играчката која и ја купив на ќерка ми пред неколку месеци...
И тоа не е се!
Ја купив за неверојатни 200 денари и има и држачи за рацете!
И како бонус добив прекрасни моменти поминати со детето!
Си заштедил 790 денари :pos:

ми стигна на маил нешто невероватно чудно и дури невистинито кога ќе помислам за нас во македонија (ај за америка ок али тука бе)
sanjatanja.jpg

девојкава Сања Марковска е девојка која што има "МАЛ" проблем со тежината и сака да започне да слабее и да ја постигне својата цел - 80 килограми помалку.

Извор
Топ Шоп

Останати глупости
Ако немате попаметна работа тогаш купете си топка за вежбање за само 990 денари (фрлете ги за џабе ако сте паметни)
4665_10948_gallery_gymball4.jpg
4661_10948_gallery_gymball2.jpg
4659_10948_gallery_gymball1.jpg
4667_10948_gallery_gymball5.jpg
4663_10948_gallery_gymball3.jpg

Нарачајте (заебете се) тука
А зошто чудно за кај нас во Македонија а не за во Америка? Што сме ние помалку од нив извини?

И можете да зборувате колку сакате, ама девојкава е интересна, цело време насмеана и позитивна. Знам бидејќи постојано ја гледам на факултет. И што има чудно што сака да ослабне. Познавајќи ја Тања верувам дека ќе го направи тоа со нејзиот здрав режим на исхрана.

За тие производите што се продаваат нема да коментирам. Топ Шоп бе ако сакаш купи си.:wink:

еј ова ме потсети на К-15. Имаше еден скеч со милионер божем и у мегу време се појавува реклама со цацко: Дали вашиот стомак изгледа вака....:pos2:сигурно ја знаете

И на кого треба да се „исмеваме“ на Сања што сака да ослабе и си има проблем или на Топ Шоп?

еј ова ме потсети на К-15. Имаше еден скеч со милионер божем и у мегу време се појавува реклама со цацко: Дали вашиот стомак изгледа вака....:pos2:сигурно ја знаете

Само со 20 сарми на ден ВАШИОТ СТОМАК КЕ ИЗЛГЕДА ВАКА!!!!! ЈАВЕТЕ СЕ НА 0800 блабла не ми теквит ТУКУ ВИЕ не ја имате прочитано темава а ??? ОВА ПОДОЛЕ!

http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=995463#post995463

Абе неможам вистина да ве разберам ЗШ СЕ ИСМЕЈАВАТЕ алООО?

Абе не дека ‘се исмејаваме‘, ама...типкава стана икона на дебелите луѓе во Македонија...го замени Цацко:).

Да, да... ќе си рипкаш на топка и ќе ослабеш (НЕВЕРОЈАТНИ) 80кг! :pljus:

Се лажат дебили, се лажат... Ама има паметни луѓе што ќарат на глупавоста на Македонецот. Дебелиот Македонец.

Девојкава слабее веќе 2-3 години и никако да ослабе па ќе видиме дали топката ќе и помогне, али ако се придрзува до правилата на Тања ништо чудно и да се деси

Јас мислам дека ќе пукне ако седне она . . . :hehe:

Јас мислам дека ќе пукне ако седне она . . . :hehe:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Танес аман бе. Ако толку си се загрижил за луѓето оди во посериозните теми. Ич не ја посетувај темава сеир која е наменета исклучиво за смешни работи и зафрканции. Значи нема овде сериозни срања туку само зафркавање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom