Топ листа на ПАЦИЕНТИ на А1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тој шо ја креваше шо ја вртеше женската тој беше брат ти? браво браво.. :oops:

divine напиша:
Ќе си пукнам од мака дека не го гледав брат ми !!! Играше со некое девојче на песната на Ѓоко Таневски ... и бил најубав ... што мислите зашто влезе Ѓоко а? :lol: :lol: :P

Многу сакав да бидам на местото на брат ти :D такви еластични девојки многу саакм .... (м)ногу љуба да весла :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

divine напиша:
Ќе си пукнам од мака дека не го гледав брат ми !!! Играше со некое девојче на песната на Ѓоко Таневски ... и бил најубав ... што мислите зашто влезе Ѓоко а? :lol: :lol: :P

Супер играја:)) секоја чест..

МаРиНа`Ох напиша:
тој шо ја креваше шо ја вртеше женската тој беше брат ти? браво браво.. :oops:

Да, да тој ми е батето :lol: ... леле па сите сте гледале само јас неее :cry: И вечерва неможам ... а само за тоа ми зборат сите ... мамата!!! :twisted:

Прашање:

Нема веќе трубадури????
Завршија???

Многу ја сакам Фани.
И сите танчари и танчарки беа таман.

Пратечките вокали ме извадија од патики, не верував дека може нешто толку лошо да стават на добра сценографија. Барем на 1 песна да знаеја да отвораат уста ко што требе, и за тоа не ги биваше.

Јас кога заврши, најискрено заплакав.....
КОГА ЛИ ПАК ВО ЖИВОТОТ ЌЕ ЈА ИМАМ ТАА ЧЕСТ ТОЛКУ ОСНОВАНО И БЕЗРЕЗЕРВНО ДА ПУКАМ СЕИР???? :cry: :cry: :cry: :cry:

ај ај наредната година пак... одвај чекам :pos:

Па А1 телевизија ти е пациент до пациент бре!!! Читајте го ова :

Во Нигерија се урна авион со 114 патиници - нема преживеани
МИА

23.10.2005
Нигериските воздухопловни власти, соопштија денеска дека патнички авион кој превезувал 114 лица се урнал кусо време по полетувањето од аеродромот во Лагос. Официјален нигериски претставник денеска објави дека нема преживеани во авионската несреќа.

Абилола Олоко, портпарол на државата Ојо, каде се урна патничкиот авион со 117 патници и членови на екипажот претходно изјави дека половина од лицата во авионот ја преживеале несреќата, но подоцна соопшти дека „според последните информации сите патници и членови на екипажот загинале“.

Како што јави дописникот на МИА од САД, авионот од типот Боинг 737, на компанијата Белвју Ерлајнс, сообраќал на релација Лагос-Абуџа, лет кој требало да трае педесетина минути.

Според контролата на летање во Лагос, врската со авионот била загубена три минути по плетувањето. Во моментот на несреќата над Лагос била регистрирана бура, јави Си-Ен-Ен.

Остатоците од авионот од типот „Боинг 737“ на компанијата „Белвју Ерлајнс“ што се урна синоќа, се пронајдени во државата Ојо, 200 километри северно од Лагос и оти повеќе од 50 лица кои се наоѓале во авионот се повредени.

Во авионот кој сообраќал на релација Лагос - Абуџа имало меѓу 114 и 116 патници, вклучувајќи и неколкумина високи државни функционери.

Авионот ја изгубил врската со контролната кула пет минути откако полетал од меѓународниот аеродром во Лагос за Абуџа.

Тоа ти се вика аматерско новинарство... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

лелееее...ја пропуштив шансата да им удрам здрав сеир на тоа со трубадурите....некст тајм :(
Маце постов од една страна не е за смеење ама новинариве стварно се глупи :pos:

Абе аман ова ништо не е.

Ко беше терористичкиот напад во Њујорк на А1 или на Сител не се сеќавам. Излегоја со изјава дека се претпоставувало дека има само десетина лица загинати. А пази авион удира во зградата. Абе мизерија.

А пред то гледав на CNN кажваја и кажаја за некој поранешен напад во 1993 и таму имало неколку луѓе загинати. Е сеа овие нашите ”новинари’’ најверојатно само преведија нешто од то шо слушнаја. Ова стопосто го изјавија за демек први да дат ексклузивна изјава, телиња се невидени.

Елементарна непогода бе!!! КАТАКЛИЗМА!!!

Им напишав мејл за да си ја исправат грешката и еве како изгледа написот после ”пеглањето” мое. :pos:

Во Нигерија се урна авион со 117 патиници - нема преживеани
Мирјана Мирчевска

23.10.2005
Сите 117 патници загинаа во уривањето на нигерискиот авион „Боинг 737”, што се случи доцна синоќа северно од нигерскиот град Лагос. Од местото на несреќата надлежните од црвениот крст велат дека авионот се уште гори и дека нема знаци за преживеани. Засега не се познати причините за несреќата.

„Сакам да ве уверам дека, како што реков, иако станува збор за личен проблем, ова сепак е национална катастрофа. Како сериозна Влада, многу сме заинтересирани за случувањата. Затоа синоќа Претседателот презема лична одговорност за истрага и за спасувачката акција”, изјави Франк Нвере, министер за информации.

Нигерските воздухопловни власти изјавија дека пилотот при полетувањето јавил за технички проблеми, за потоа веќе да не добијат никаков сигнал.

Првите информации по уривањето беа, дека над 50 патници го преживеале падот на авионот, дури и дека бил киднапиран. Засега се уште не се знае идентитетот на загинатите - познато е дека во авионот имало и високи државни функционери.

Чути трај ( ке ти го стај) паѓав од смеење

Ben Hur , kaj go najdoa imevo ..............

Добро бе...нели гледате дека постирате на тема од пред година дена....стар сеир е ова....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom