Top Gear

Burma special , добро финале на 21-ва сезона нема што ! Цела епизода со зафрканции во нивен стил , се умрев од смеење кога ги јаваа оние мини коњи :pos:
Навистина штета што многу бргу им завршува сезоната ( 5-6 ) епизоди и после мораме да ги чекаме половина година за нови епизоди :sick:

Kaj Top gear ne mi se svigja toa sto se se sveduva na sou biznis i se mnogu pristrasni kon angliskite brendovi na koli. Poveke gi gledam i gi pocituvam Fifth gear ja nema taa pristrasnost i ima dosta po realni ocenuvanja na kolite.

Kaj Top gear ne mi se svigja toa sto se se sveduva na sou biznis i se mnogu pristrasni kon angliskite brendovi na koli. Poveke gi gledam i gi pocituvam Fifth gear ja nema taa pristrasnost i ima dosta po realni ocenuvanja na kolite.

јас би рекол дека више се пристрасни према италијански и германски марки.

Џереми Кларксон. Има премногу испади направено, пола планета има поднесено тужба против него и од БиБиСи сакаа да го избркаат :)

Џереми Кларксон. Има премногу испади направено, пола планета има поднесено тужба против него и од БиБиСи сакаа да го избркаат :)

ќе пропаднат ако не е он бе:D

Најверојатно во Јануари. Сакаа да го бркаат Џеза затоа е толку касно мислам :)
Не бре какво бркање , Кларксон е ТопГир , без него ништо. Тоа со бркањето беше притисок од Дејли Мејл , они се скарани одамна и нонстоп против него пишуваат , уште од времето кога уредник е Пирс Морган (читај морон)
Иначе ке почне покасно , обично идеше септември - октомври , не знам дали ке емитуваат божиќен специјал ,ке видиме во ноември што ке кажат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom