ТОП 50 НАЈВЛИЈАТЕЛНИ ШУПАЦИ У МК

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично смиследно за СИТЕ на листава. Гледам помладите генерации не им е јасен ликот и делото на Бранко Геровски, Јован Вранишковски, и ШЕМА пред се :)

Се познава дека си ВМРОвец во душа :) Па не ли гледаш дека Боки е прв?:vozbud:
Ne e bitno dali e Vmrovec ili ne, dali ova go napisal so tendencija da gi ismee Sdmsovcite, fakt e deka vo 99% ovaa humoristicno-psihoanaliticka analiza na Jovan e realna. Da ne e tolku zalno, sto se (pogolemiot del) od ovie licnosti pravat, pravele i pretstavuvaat vo naseto opstestvo, ke bese uste posmesno.
Zatoa ja podrzuvam negovata postmodernisticka koncepcija so ironija da se ismejuvaat i prikazat site onie koi zasluzile da se najdat na stolbot na sramot, najmnogu poradi duhovnata anarhija, bedniot moral i nesposobnosta, koi kako simulakricni "vrednosti" gi sirat i propagiraat vo javnosta.

Ne e bitno dali e Vmrovec ili ne, dali ova go napisal so tendencija da gi ismee Sdmsovcite, fakt e deka vo 99% ovaa humoristicno-psihoanaliticka analiza na Jovan e realna. Da ne e tolku zalno, sto se (pogolemiot del) od ovie licnosti pravat, pravele i pretstavuvaat vo naseto opstestvo, ke bese uste posmesno.
Zatoa ja podrzuvam negovata postmodernisticka koncepcija so ironija da se ismejuvaat i prikazat site onie koi zasluzile da se najdat na stolbot na sramot, najmnogu poradi duhovnata anarhija, bedniot moral i nesposobnosta, koi kako simulakricni "vrednosti" gi sirat i propagiraat vo javnosta.
да појаснам... не е моја анализата... пишува во првиот пост чива е анализата...
еве и овде линк до постот.:helou:

леелее типов е ЅВЕР!
алал да му е :)
доста добра листа. фали и нонето - цицлеста певаљка и велешка градска фуфа :)

ц ц ц улава работа тие сите тамо се за у оние печките у германија дека порано сапуни се правиле :toe::kesa::kesa::kesa:

Koj ja smislil listava ne zgresil ni eden edinstven zbor zakon e!!!!:pos2::pos2:
site se odlicno pretstaveni

МА ДЕФИНИТИВНО НЕ СИ ТИ НОРМАЛЕН:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom