- Член од
- 28 мај 2005
- Мислења
- 6.373
- Поени од реакции
- 177
MSV напиша:LouWeed напиша:i nekoja jaka aura ima...prav frontman the fat one.....
Fatty is the MAN!!! :hey3: :hey3: :hey3:
MSV напиша:LouWeed напиша:i nekoja jaka aura ima...prav frontman the fat one.....
Fatty is the MAN!!! :hey3: :hey3: :hey3:
Ама првиот е муерте(мртов).....Goddess of Chaos напиша:epa vakaaa...
1.Kurt Cobain
2.Angela (Arch Enemy new)
3.John Garcia
4.JAAAAS! se zaebavam,ajde Bruce Dickinson e cetvrt
5.Ozzy
Eпа наместо Курт ке го убациш Fat Mike(NOFX)....Goddess of Chaos напиша:znam deka e dead ama sea so da praam...ke go vratime od umrenite ako treba...ili ke gi zemam ovie drugive pa ke odime u hell da go pobarame...
Ma so ima vrska deka e umren...i Chuck e umren pa so...a toa za Fat Mike moze...fatty si e legenda.Mesaja напиша:Eпа наместо Курт ке го убациш Fat Mike(NOFX)....Goddess of Chaos напиша:znam deka e dead ama sea so da praam...ke go vratime od umrenite ako treba...ili ke gi zemam ovie drugive pa ke odime u hell da go pobarame...
Е да.....Goddess of Chaos напиша:fatty si e legenda.Mesaja напиша:Eпа наместо Курт ке го убациш Fat Mike(NOFX)....Goddess of Chaos напиша:znam deka e dead ama sea so da praam...ke go vratime od umrenite ako treba...ili ke gi zemam ovie drugive pa ke odime u hell da go pobarame...
Mesaja напиша:Е да.....Goddess of Chaos напиша:fatty si e legenda.Mesaja напиша:Eпа наместо Курт ке го убациш Fat Mike(NOFX)....Goddess of Chaos напиша:znam deka e dead ama sea so da praam...ke go vratime od umrenite ako treba...ili ke gi zemam ovie drugive pa ke odime u hell da go pobarame...
Уххх....колку сакам да дојдат тука NOFX....ЛЕЛЕ......
Не веруем дека ке дојдат.....ама ајде да се надеваме.....Goddess of Chaos напиша:Mesaja напиша:Е да.....Goddess of Chaos напиша:fatty si e legenda.Mesaja напиша:Eпа наместо Курт ке го убациш Fat Mike(NOFX)....Goddess of Chaos напиша:znam deka e dead ama sea so da praam...ke go vratime od umrenite ako treba...ili ke gi zemam ovie drugive pa ke odime u hell da go pobarame...
Уххх....колку сакам да дојдат тука NOFX....ЛЕЛЕ......
ako idat kazuj odma
Секоја турнеа доваѓаат у грција, словенија и хрватска.....Гижо напиша:in your dreams. :lol: :lol:
ке дојдат кога ке бидат 60 годишњаци како Парпл, ке се сетат дека не дошле во чмарот на светот
И ЈА!!!MSV напиша:Секоја турнеа доваѓаат у грција, словенија и хрватска.....Гижо напиша:in your dreams. :lol: :lol:
ке дојдат кога ке бидат 60 годишњаци како Парпл, ке се сетат дека не дошле во чмарот на светот
Така да, ако им прдне да направат нов албум тоа значи дека треба да одат на турнеја....а тоа значи дека ќе имаат свирки во горнаведените земји.....а тоа значи дека ЈАС ЌЕ ИДАМ!!!!