Ама досаден стануваш...
Јас ти објаснив. Не е важно тоа што ти со никој се немаш закачено, ставовите ти се досадни (според некои). Можеби баш заради таа финоча си досаден, заради смајлињата кои ги ставаш после секоја реченица, заради токму тоа што со никој се немаш спокарано а на форум чија цел се дискусии и расправии околу дадени теми, да се биде неутрален во секоја тема е врв на досадата.
Додека силење на форуми никаде нема да те доведе, особено ако е насочено спрема некои анонимуси. Можам јас да почнам да те буцкам зошто лесно се палиш, и што ќе ми направиш освен што ќе ми се закануваш дека ќе ме претепаш (мене ли?!) ако ме фатиш некогаш? Ама нема, бива ли четириесет-и-нешто годишен "старец" да се расправа и препукува со некое 19-20 годишно дете? Што можеш на било кого овде на форумот да му направиш освен самиот себе да се обрукаш со такви виртуелни закани...
Ама. како што му кажа Шабан Салиу на Амди, дај да не ја правиме циганската.
Сакаш сеа јас и ти да се препукуваме, што ти е тебе гајле за мене, мене ми се занесуваш?
Можеш само на форум да ми се силиш и никаде на друго место пошо тука сите се ебачи и премудри вклучувајќи те и тебе.
Се брукате вие што не разликувате навреда од обичен пост па уште се чудите зашто некој реагира. Навикнати сте сите да се коркачи и да ќутат, епа сте се заебале. Зашо никој од темата за борбени вештини или боди билдинг не ми се занесува туку некој тотални анонимуси за кои не сум ни знаел дека постојат? Ти засегнат си нешто, криво ти е дека реагирам, сакаш да ви дадам колачиња дека ме заебавате?
Тебе по стилот на пишување е грев човек да те тепа, може само заушка да добиеш

Да ти кажам дека си мизерен џабе ќе биде, пак ќе останеш виртуелен лик а јас пак ќе си ги контактирам сите што ме знаат и ќе си го користам форумот за дружба и забава а вие за вреѓање и лечење љубомора