Топ 3 Најдосадни Форумџии

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама досаден стануваш...

Јас ти објаснив. Не е важно тоа што ти со никој се немаш закачено, ставовите ти се досадни (според некои). Можеби баш заради таа финоча си досаден, заради смајлињата кои ги ставаш после секоја реченица, заради токму тоа што со никој се немаш спокарано а на форум чија цел се дискусии и расправии околу дадени теми, да се биде неутрален во секоја тема е врв на досадата.

Додека силење на форуми никаде нема да те доведе, особено ако е насочено спрема некои анонимуси. Можам јас да почнам да те буцкам зошто лесно се палиш, и што ќе ми направиш освен што ќе ми се закануваш дека ќе ме претепаш (мене ли?!) ако ме фатиш некогаш? Ама нема, бива ли четириесет-и-нешто годишен "старец" да се расправа и препукува со некое 19-20 годишно дете? Што можеш на било кого овде на форумот да му направиш освен самиот себе да се обрукаш со такви виртуелни закани...

Ама. како што му кажа Шабан Салиу на Амди, дај да не ја правиме циганската.

Сакаш сеа јас и ти да се препукуваме, што ти е тебе гајле за мене, мене ми се занесуваш?

Можеш само на форум да ми се силиш и никаде на друго место пошо тука сите се ебачи и премудри вклучувајќи те и тебе.

Се брукате вие што не разликувате навреда од обичен пост па уште се чудите зашто некој реагира. Навикнати сте сите да се коркачи и да ќутат, епа сте се заебале. Зашо никој од темата за борбени вештини или боди билдинг не ми се занесува туку некој тотални анонимуси за кои не сум ни знаел дека постојат? Ти засегнат си нешто, криво ти е дека реагирам, сакаш да ви дадам колачиња дека ме заебавате?

Тебе по стилот на пишување е грев човек да те тепа, може само заушка да добиеш :).

Да ти кажам дека си мизерен џабе ќе биде, пак ќе останеш виртуелен лик а јас пак ќе си ги контактирам сите што ме знаат и ќе си го користам форумот за дружба и забава а вие за вреѓање и лечење љубомора ;).

јас како наинтересен член на овој форум уште неколку форуми во македонија и пошироко во светот и пошироо и со моето долгогодишно искуство, неможам да издвојам најдосадни 3 членови пошто не ги ни читам има 2-3 женски они ми работат на средување на профилип о форуми пошто јас сум многу читан на сите форуми кој ги посетувам и некогаш тие 2- женски имаат секс со мене за да добијат покачување
они ми се јавуваат по телефоно јас им кажува што да напишат и имам уште други 2-3 женски што ми проверуваат дали напишале другирте 2-3 женски тоа што треба..

пс. и со нив имам секс исто
Овој па, овој па... :tapp:
Не си жив ако не треснеш некоја глупост секој ден.

Сакаш сеа јас и ти да се препукуваме, што ти е тебе гајле за мене, мене ми се занесуваш?
Во ред, се разбравме јуначе... Ти си набилдан како Вин Дизел, опасен како Брус Ли и сите ти се плашат. Човек да не си има работа со тебе. Се ми е јасно. Не си баш бистар, ама нема врска тоа.

И така...

Во ред, се разбравме јуначе... Ти си набилдан како Вин Дизел, опасен како Брус Ли и сите ти се плашат. Човек да не си има работа со тебе. Се ми е јасно. Не си баш бистар, ама нема врска тоа.

И така...

Гледаш како фино сфати. Човек што ме заебава подобро да си нема работа со мене, браво, интелигентен си што најпосле разбра.

За тебе не мора да сум бистар, не дај боже ти да си ми репер за бистрина :).

И така.

Гледаш како фино сфати. Човек што ме заебава подобро да си нема работа со мене, браво, интелигентен си што најпосле разбра.

За мојата бистрина дој на собиранка па лично ќе се увериш ама нема да дојдеш :).

И така.
Искачаш негде вечерва? Јас сум шабанарец помалце, ќе одам на Анабела во колосеум. Дај да се најдеме кој кур ќе чека собиранки.

Ту што мрзам интернет силеџии. Пиши ми ПП.

Искачаш негде вечерва? Јас сум шабанарец помалце, ќе одам на Анабела во колосеум. Дај да се најдеме кој кур ќе чека собиранки.

Ту што мрзам интернет силеџии... Пиши ми ПП.

Ту шо мрзам некултурни шабани, пиши ми ти ПП, кој фактор си ми ти у живот?

Ту што мрзам интернет силеџии. Пиши ми ПП.
Абе не се занесувај ке те искршат од ќотек .
Кога не го знаеш кој е што само се закачуваш .

Абе не се занесувај ке те искршат од ќотек .
Кога не го знаеш кој е што само се закачуваш .
Зошто да не, ајде да го видиме колку е опасен.
--- надополнето: Oct 29, 2011 9:48 PM ---
Ајде дој види ме ге чекам :).
Ах читам во меѓувреме internet tough guy (како што те нарекоа) на урбандикшнери и неверојатно е колку се совпаѓаш со дефиницијата.

Someone who constantly talks about how bad and "hardcore" they are over the connected phone lines called the internet. These people usually frequent chat rooms and online forums for the sole purpose of shit talking and gloating to complete strangers to fill the void in their life, something that dosen't impress someone in the REAL WORLD. They also like to troll areas in chat and forums that contain such topics as: Martial Arts, Boxing, Fighting, Excercise, Weight Lifting, Wrestling etc. so they can compete with other lifeless internet whores for the sole purpose of determining who is the biggest nerd of them all.

Блефирант еден. Ај излегов јас, ти сили се и понатака низ форуми.

Пиши пп каде да се најдеме неделава а ќе викнеме и публика, ќе се види кој е блефирант, правила по УФЦ или ако сакаш без правила :).

Ајде чекам :).

ethug.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom