Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде да видиме :)
- Да објавувате непристојни, вулгарни или незаконски содржини;

Па темава е за ретардирани работи а непристојно до некаде може да се граничи со ретардирано така да..

- Да се претставувате лажно со цел измама на друг корисник;

oh shit.. цела среќа сеуште никој не знае дека не сум змеј...а не сум ни небо... :ROFLMAO:

Ајде да видиме :)
Е жими правилата :D
Нема тука никакво малтетирање загрозување или пак некакво навредување, ова е поштена тема :drk:
--- надополнето: 23 март 2013 во 16:37 ---
602517_323474941093726_1634943693_n.jpg

150212_323475007760386_536927418_n.jpg
Контакт од оваа со нозете ?:unsure:

Овој сеуште не е баниран за сликите што ги постираше? Па уште Фала богу вика:facepalm:

:) Што толку беше лошо дечкото е педер си ставил фотки таму нема ништо што може да те вознемири :)

:) Што толку беше лошо дечкото е педер си ставил фотки таму нема ништо што може да те вознемири :)
Али има нешто што може стомакот да ми го вознемири :sick:

Сношти играа Хрватска - Србија... и ... гледајте:

d7cc4ff70de7c68c7e69fa4227ceb485.png

9f9dcedf25560aa369486eb293ec6e0c.png

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ај ќе го разберев донекаде ама со тоа трајчето македончето

Се гледа колку е македонец
:pos::pos: и тоа во душа ...

Овој сеуште не е баниран за сликите што ги постираше? Па уште Фала богу вика:facepalm:

Ќе види фала Богу ако постира пак такви слики.

И овој што го цитирате со дресовиве, ме потсеќа на еден кретен што го знам, што има дваеста баба и тоа не Србинка, со српски корени некои бледи. Кога беше кошарката, го гледам се пењави со дресови од Србија, се дере, урла по кафичи, флопна Србија, зеде наеднаш Македонија, Македонија :facepalm: Сега па и го гледам кај мене на факултет се упишал, се надевам дека нема да презапишам некој предмет па со него да го слушам.

Белешките на Лајла Грејс

Јавно го обвинувам Николас Спаркс за моите превисоки очекувања во љубовта. Ме натера да верувам дека некаде постои згоден, интелигентен дечко кој ќе го сакам, ќе ме обожава и во исто време ќе биде добар во кревет!!! Една карактеристика секогаш фали... :/

Незгодно ми падна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom