Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
371926_100000675221781_878228023_q.jpg
Maja Sinadinovska Poln Profil
· 3,252 subscribers
16 minutes ago ·

Најјако ми е кога такви работи објавуваат на фејсбук. Сакаат да привлечат позорност. Или па кога ќе стават само :( во статус и чекаат да ги прашуваат што е работа.:tapp:

Најјако ми е кога такви работи објавуваат на фејсбук. Сакаат да привлечат позорност. Или па кога ќе стават само :( во статус и чекаат да ги прашуваат што е работа.:tapp:
Баш сеа една Драчевчанка имаше напишано на статус: Ааааааа :))))
И што кур кажува со ова мене не ми е јасно, болен народ...

убиј ги сите.............додека не е доцна!
Ќе одговарам како луѓе да сум убил. Мил ми е живото на овие години не би лежел в зандани :)

Баш сеа една Драчевчанка имаше напишано на статус: Ааааааа :))))
И што кур кажува со ова мене не ми е јасно, болен народ...
Изгледа прв пат касна кромид :icon_mrgr:

Едит: Ај утре ако не заборам ќе напрам пак скриншот има убај коментари.

Ќе одговарам како луѓе да сум убил. Мил ми е живото на овие години не би лежел в зандани :)

Изгледа прв пат касна кромид :icon_mrgr:

Едит: Ај утре ако не заборам ќе напрам пак скриншот има убај коментари.

верувај дека сите ќе ти бидеме благодарни засекогаш. нема да дозволиме да одиш в зандани, а плус и полицијата ќе ти биде благодарна. не ќе треба в година од по улици да ги собира додека се ебав*ат за пари (y) така да...kill them now!!!

верувај дека сите ќе ти бидеме благодарни засекогаш. нема да дозволиме да одиш в зандани, а плус и полицијата ќе ти биде благодарна. не ќе треба в година од по улици да ги собира додека се ебаваат за пари (y) така да...kill them now!!!
Работата е шо за без пари се ебават :place: . Нејќам да давам детали за та со статусо да не прочита од негде па после и мене да ми го еби племето :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom