Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aaaa.JPG
bbbb.JPG
ddddd.JPG

Сите се од една иста...... :)

Прегледај го приврзокот 52620

jas da sum kako roditelite od ovaa da znam kolkui e glupa bi ja otkazal vo vesnik :P
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 23:46 ---
Прегледај го приврзокот 52620

jas da sum kako roditelite od ovaa da znam kolkui e glupa bi ja otkazal vo vesnik :P

Исто и таа во коментар шо и пишува,та ем грда ем глупа. :D

Он:

https://www.facebook.com/photo.php?v=3974548923020

Не е ретардирано,ама интересно е. :icon_mrgr:

Еј не се заебавај со ова, никад нема да заборавам, во средно одев со автобус 13ка, и сега, во Автокоманда, кај Алкалоид се наоѓа станицата Селодром :D Тука се качуваа сите од селава накај Илинден, па имаше доста интересни ситуации.
Едно сабајле, 7 саат, 2 цури разгракани, и еднава и се фали на другава ,,Трпе (не знам како се викаше, за дечко и збореше) купи нов трактор, вчера дојде и ме собра од дома, да видиш Трајанка (некоја си) како ме гледаше, на, нека и, нека пукне од љубомора, сега дечко ми е најголем фраер.,,

А до мене седеше дечко ми, и таков кај и да е ќе пукне од смеење, и јас му викам ,,ништо бачко, ти не си фраер немаш трактор, не бива вака работава,, .

Тука така сме се изнасмеале, што за малце ќе не потепаа цуриве :) :) :)

Селски фраерлук, не се заебавај ;)

Еј не се заебавај со ова, никад нема да заборавам, во средно одев со автобус 13ка, и сега, во Автокоманда, кај Алкалоид се наоѓа станицата Селодром :D Тука се качуваа сите од селава накај Илинден, па имаше доста интересни ситуации.
Едно сабајле, 7 саат, 2 цури разгракани, и еднава и се фали на другава ,,Трпе (не знам како се викаше, за дечко и збореше) купи нов трактор, вчера дојде и ме собра од дома, да видиш Трајанка (некоја си) како ме гледаше, на, нека и, нека пукне од љубомора, сега дечко ми е најголем фраер.,,

А до мене седеше дечко ми, и таков кај и да е ќе пукне од смеење, и јас му викам ,,ништо бачко, ти не си фраер немаш трактор, не бива вака работава,, .

Тука така сме се изнасмеале, што за малце ќе не потепаа цуриве :) :) :)

Селски фраерлук, не се заебавај ;)
si bila vo Ilinden ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom