- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 1.294
- Поени од реакции
- 2.781
Математичар му вели на друг математичар : Види ja каква 3.14чка е оваа !![]()
ова е за во кул, а не ретардирани фб статуси...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Математичар му вели на друг математичар : Види ja каква 3.14чка е оваа !![]()
во секој случај е awesomeова е за во кул, а не ретардирани фб статуси...![]()
Прегледај го приврзокот 52620
jas da sum kako roditelite od ovaa da znam kolkui e glupa bi ja otkazal vo vesnik
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 23:46 ---
Прегледај го приврзокот 52620
jas da sum kako roditelite od ovaa da znam kolkui e glupa bi ja otkazal vo vesnik![]()
Сара Маркоска е во врска со ....Не знаев дека можеш да бидеш во врска со себеси
http://www.facebook.com/smarkoska?fref=ts
му го нема му го избришале изгледа ама му вратиле ...шо му беше коментаро нешто со свинско? ....Mustafa, videte ja deklaracijata od produktot. Pozdrav!
si bila vo Ilinden ?Еј не се заебавај со ова, никад нема да заборавам, во средно одев со автобус 13ка, и сега, во Автокоманда, кај Алкалоид се наоѓа станицата СелодромТука се качуваа сите од селава накај Илинден, па имаше доста интересни ситуации.
Едно сабајле, 7 саат, 2 цури разгракани, и еднава и се фали на другава ,,Трпе (не знам како се викаше, за дечко и збореше) купи нов трактор, вчера дојде и ме собра од дома, да видиш Трајанка (некоја си) како ме гледаше, на, нека и, нека пукне од љубомора, сега дечко ми е најголем фраер.,,
А до мене седеше дечко ми, и таков кај и да е ќе пукне од смеење, и јас му викам ,,ништо бачко, ти не си фраер немаш трактор, не бива вака работава,, .
Тука така сме се изнасмеале, што за малце ќе не потепаа цуриве![]()
![]()
Селски фраерлук, не се заебавај![]()
Од селата накај Илинден, може било Малино, Мралино, Којкуртизнамкоино, итн.si bila vo Ilinden ?