Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
0f6d80ed3e8d4f7da401abf.png

Иди сошиј се и така сеа мода е тоа. Ебате глупата.

Дај бе луѓе кога постирате вакви работи, затемнете ги имињата. Тоа што го постирала на сопствен Фејсбук профил, не значи дека сака истото и биде пренесено на форум со име и презиме. Не ми е јасно како не ви е глупо така со цело име и презиме да ги ставате по форуми.
Бог да чува.
Не знам дали е до мене, ама јас и ваквите типови на профили ги гледам како приватна работа и никогаш тоа што е објавено од некој што го имам како пријател на Фејсбук на негов профил нема да го споделам на форум, особено не со име и презиме.
Страшни сте ми...

Дај бе луѓе кога постирате вакви работи, затемнете ги имињата. Тоа што го постирала на сопствен Фејсбук профил, не значи дека сака истото и биде пренесено на форум со име и презиме. Не ми е јасно како не ви е глупо така со цело име и презиме да ги ставате по форуми.
Бог да чува.
Не знам дали е до мене, ама јас и ваквите типови на профили ги гледам како приватна работа и никогаш тоа што е објавено од некој што го имам како пријател на Фејсбук на негов профил нема да го споделам на форум, особено не со име и презиме.
Страшни сте ми...

Затоа си одбираш кои да ти бидат пријатели на фејсбук, кога ти стигнува риквест има потврди или одбиј, па сеа ти си одбираш, а твоите пријатели што сакаат тоа ќе прават со твојот профил/статуси. бтв каква е оваа приватност да објавиш ваква глупост на Фејсбук, јебеш ли га приватност :facepalm:

Затоа си одбираш кои да ти бидат пријатели на фејсбук, кога ти стигнува риквест има потврди или одбиј, па сеа ти си одбираш, а твоите пријатели што сакаат тоа ќе прават со твојот профил/статуси.

Не е така, за мене луѓе што вака по форуми споделуваат статуси со цело име и презиме на личноста немаат скрупули, а ни осет и во желбата да пукаат сеири на форум, не размислуваат на тоа како би се осеќала личноста која со цело име и презиме ја ставаат на форум. Истото важи и за ставање слики и линк до профилот на личноста.

бтв каква е оваа приватност да објавиш ваква глупост на Фејсбук, јебеш ли га приватност :facepalm:

Точно, се согласувам, глупост е да објавиш вакво нешто на Фејсбук, апсолутно, ама ако видам таков статус кај некој од моите пријатели, нема да го споделам истото на форум со нивното име и презиме, туку ќе го одминам. Како второ, некој погоре напиша дека и бил хакнат профилот. И сега нејзиното име и презиме, стои на форумот, а тоа не е ни нејзин статус, туку тоа го напишал некој уште позабеган што се замарал да хакне профил и да стави таков статус.

Добро ве кај ја видовте сликата (принтскринот) или на сите ви е во пријатели? Манијачки тим :pos:

Врвот е
- Сама ли се скина?
- Не, Петко од Лисиче :pos:

По ова некако ми кажува дека не е хакнат профилот, туку уште една пубертетска глупост на некои си вана би порн стар или не...:sick:

Бог да чува.
Страшни сте ми...
таа сигурно при здрава свест оставила (напишала) ваква глупост, а добро знае каде ќе заврши........низ сите мак. форуми.
кога таа не се срами од вакви глупости што објавила зошто на некој друг би му било гајле? сигурно има над 3000 пријатели на фб и сигурно некој ќе се најде паметен да ја изруга вака во јавност. ма малку и е ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom