Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе луѓе кога постирате вакви работи, затемнете ги имињата. Тоа што го постирала на сопствен Фејсбук профил, не значи дека сака истото и биде пренесено на форум со име и презиме. Не ми е јасно како не ви е глупо така со цело име и презиме да ги ставате по форуми.
Бог да чува.
Не знам дали е до мене, ама јас и ваквите типови на профили ги гледам како приватна работа и никогаш тоа што е објавено од некој што го имам како пријател на Фејсбук на негов профил нема да го споделам на форум, особено не со име и презиме.
Страшни сте ми...
Затоа си одбираш кои да ти бидат пријатели на фејсбук, кога ти стигнува риквест има потврди или одбиј, па сеа ти си одбираш, а твоите пријатели што сакаат тоа ќе прават со твојот профил/статуси.
бтв каква е оваа приватност да објавиш ваква глупост на Фејсбук, јебеш ли га приватност![]()
таа сигурно при здрава свест оставила (напишала) ваква глупост, а добро знае каде ќе заврши........низ сите мак. форуми.Дај бе луѓе кога постирате вакви работи, затемнете ги имињата. Тоа што го постирала на сопствен Фејсбук профил, не значи дека сака истото и биде пренесено на форум со име и презиме. Не ми е јасно како не ви е глупо така со цело име и презиме да ги ставате по форуми.
Бог да чува.
Не знам дали е до мене, ама јас и ваквите типови на профили ги гледам како приватна работа и никогаш тоа што е објавено од некој што го имам како пријател на Фејсбук на негов профил нема да го споделам на форум, особено не со име и презиме.
Страшни сте ми...
1. :kissinghand: