Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
unled1vqn.jpg

smiley-laughing021.gif
smiley-laughing021.gif
smiley-laughing021.gif
smiley-laughing021.gif

Претеруваат со хуморот искрено преку к*р ми се само крадат слики , така и на другар ми му украдоја слики од прочка кај шо е сликан и го клале вака со некоја е**на шега, ама по 3-4 саати ја делетнаја сликата. Навистина немаат граници овие .. :mad:(n):confused:

Претеруваат со хуморот искрено преку к*р ми се само крадат слики , така и на другар ми му украдоја слики од прочка кај шо е сликан и го клале вака со некоја е**на шега, ама по 3-4 саати ја делетнаја сликата. Навистина немаат граници овие .. :mad:(n):confused:
А овие па што секоја слика ја ставаат на фб ? :/
Океј е заебанција, глупости нешо шо си праел, али не мора да знае секој....

А овие па што секоја слика ја ставаат на фб ? :/
Океј е заебанција, глупости нешо шо си праел, али не мора да знае секој....
Нарушуваат приватност бе! Ај јас тебе да ти крадам слики од твојот профил убо че ти биди бе?

Нарушуваат приватност бе! Ај јас тебе да ти крадам слики од твојот профил убо че ти биди бе?
Со самото тоа што си ги стаил сликите на фејсбук, се губи приватноста....
Плус глеам типкиве помали се, а помалите имаат обичај да аднуваат што повеќе пријатели, што тие шо ги знаат, што оние што не ги знаат. И нормално некој дека ќе им земе слика....

Му украле???
Тој ако ги прикачи на сервер од социјална мрежа кликнал на условите дека секој може да ги види. И после плачат. (n)

Со тракторот претераја, возам трактор, одам нашкола со трактор, За кого навиваш ? Трактор, Колку си висок ? Трактор....................:confused:

Јас искрено мислев дека само Охриѓани досадвет со тракторот, а то низ цела Македонија да ти било. -_-

сам е крив ако се сликал во некоја компромитирачка позиција....ако ја објавиш сликата тогаш треба да си свесен дека некој од неговите прјатели може да го стави......

Tw@kt0w hhahahhahahahhahahah swck1 st3333 w3 l0fffk@@@@@@@@@@@@m

N0T

Значи нема никакво нарушување на приватност! викаш приватност? каква е таа приватност на фејсбук :D lol. едноставно нели, не постои такво нешто. Друго.. они мислат дека сликава е awesome, епа тогаш зошто да не ја видиме сите?

Знам имаше еден случај каде некој човек објавил слика од својот син на интернет (синот околу 5-6 години) и после некое време се зачудил кога на едни бомбони како рекламна слика стои неговиот син. Нормално човекот не добил ниту денар бидејќи ги немал заштитено правата на сликата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom