stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Претеруваат со хуморот искрено преку к*р ми се само крадат слики , така и на другар ми му украдоја слики од прочка кај шо е сликан и го клале вака со некоја е**на шега, ама по 3-4 саати ја делетнаја сликата. Навистина немаат граници овие ..
А овие па што секоја слика ја ставаат на фб ? :/Претеруваат со хуморот искрено преку к*р ми се само крадат слики , така и на другар ми му украдоја слики од прочка кај шо е сликан и го клале вака со некоја е**на шега, ама по 3-4 саати ја делетнаја сликата. Навистина немаат граници овие ..
Нарушуваат приватност бе! Ај јас тебе да ти крадам слики од твојот профил убо че ти биди бе?А овие па што секоја слика ја ставаат на фб ? :/
Океј е заебанција, глупости нешо шо си праел, али не мора да знае секој....
Со самото тоа што си ги стаил сликите на фејсбук, се губи приватноста....Нарушуваат приватност бе! Ај јас тебе да ти крадам слики од твојот профил убо че ти биди бе?
Му украле???Претеруваат со хуморот искрено преку к*р ми се само крадат слики , така и на другар ми му украдоја слики од прочка кај шо е сликан и го клале вака со некоја е**на шега, ама по 3-4 саати ја делетнаја сликата. Навистина немаат граници овие ..
сам е крив ако се сликал во некоја компромитирачка позиција....ако ја објавиш сликата тогаш треба да си свесен дека некој од неговите прјатели може да го стави......Претеруваат со хуморот искрено преку к*р ми се само крадат слики , така и на другар ми му украдоја слики од прочка кај шо е сликан и го клале вака со некоја е**на шега, ама по 3-4 саати ја делетнаја сликата. Навистина немаат граници овие ..
Значи нема никакво нарушување на приватност! викаш приватност? каква е таа приватност на фејсбук lol. едноставно нели, не постои такво нешто. Друго.. они мислат дека сликава е awesome, епа тогаш зошто да не ја видиме сите?Нарушуваат приватност бе! Ај јас тебе да ти крадам слики од твојот профил убо че ти биди бе?