Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Претеруваат со хуморот искрено преку к*р ми се само крадат слики , така и на другар ми му украдоја слики од прочка кај шо е сликан и го клале вака со некоја е**на шега, ама по 3-4 саати ја делетнаја сликата. Навистина немаат граници овие .. :mad:(n):confused:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Претеруваат со хуморот искрено преку к*р ми се само крадат слики , така и на другар ми му украдоја слики од прочка кај шо е сликан и го клале вака со некоја е**на шега, ама по 3-4 саати ја делетнаја сликата. Навистина немаат граници овие .. :mad:(n):confused:
А овие па што секоја слика ја ставаат на фб ? :/
Океј е заебанција, глупости нешо шо си праел, али не мора да знае секој....

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А овие па што секоја слика ја ставаат на фб ? :/
Океј е заебанција, глупости нешо шо си праел, али не мора да знае секој....
Нарушуваат приватност бе! Ај јас тебе да ти крадам слики од твојот профил убо че ти биди бе?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Нарушуваат приватност бе! Ај јас тебе да ти крадам слики од твојот профил убо че ти биди бе?
Со самото тоа што си ги стаил сликите на фејсбук, се губи приватноста....
Плус глеам типкиве помали се, а помалите имаат обичај да аднуваат што повеќе пријатели, што тие шо ги знаат, што оние што не ги знаат. И нормално некој дека ќе им земе слика....

T

Tetro

Гостин
Му украле???
Тој ако ги прикачи на сервер од социјална мрежа кликнал на условите дека секој може да ги види. И после плачат. (n)

F

FuckYouAll

Гостин
Со тракторот претераја, возам трактор, одам нашкола со трактор, За кого навиваш ? Трактор, Колку си висок ? Трактор....................:confused:

Јас искрено мислев дека само Охриѓани досадвет со тракторот, а то низ цела Македонија да ти било. -_-

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
сам е крив ако се сликал во некоја компромитирачка позиција....ако ја објавиш сликата тогаш треба да си свесен дека некој од неговите прјатели може да го стави......

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Tw@kt0w hhahahhahahahhahahah swck1 st3333 w3 l0fffk@@@@@@@@@@@@m

N0T

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Значи нема никакво нарушување на приватност! викаш приватност? каква е таа приватност на фејсбук :D lol. едноставно нели, не постои такво нешто. Друго.. они мислат дека сликава е awesome, епа тогаш зошто да не ја видиме сите?

K

kalimer0

Гостин
Знам имаше еден случај каде некој човек објавил слика од својот син на интернет (синот околу 5-6 години) и после некое време се зачудил кога на едни бомбони како рекламна слика стои неговиот син. Нормално човекот не добил ниту денар бидејќи ги немал заштитено правата на сликата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom