Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нечива?!?

what-the-fuck-is-this-shit-3.jpg

Boris Vlajnic
28 март 19:46
Ako ignorises ovu poruku,tvoja najveca ljubav ce te mrzeti,a tebe ceka 4000 dana nesrece.Ako posaljes ovu poruku na 20 ljudi u roku od 4 dana, neko ce ti reci da te voli!!Ako prekines lanac ceka te nesreca zauvek,zato posalji ovu poruku na 20 ljudiKraj razgovora....
i aj sea ne ja preprati hahahah :D

Boris Vlajnic
28 март 19:46
Ako ignorises ovu poruku,tvoja najveca ljubav ce te mrzeti,a tebe ceka 4000 dana nesrece.Ako posaljes ovu poruku na 20 ljudi u roku od 4 dana, neko ce ti reci da te voli!!Ako prekines lanac ceka te nesreca zauvek,zato posalji ovu poruku na 20 ljudiKraj razgovora....
i aj sea ne ja preprati hahahah :D

1 down,19 more to go.

1 down,19 more to go.
mrzam koa me mrzat ama jbg neam u momenat lubof najvecita taka da koj gi faka:D
--- надополнето: 28 март 2013 во 23:01 ---
none-gradi.jpg

НОНЕ ги држи градите, за да не и избегаат :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
лелелелеллелелелелеллеееееееееееееееееееее цицкааааааааааааааааа!!!!:vozbud:
--- надополнето: 28 март 2013 во 23:05 ---
порано беше помалце сељак сеа е поише , незнам и тоа продуцентите режисерите што гледаат во овој шоусељакмен:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom