Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова може да дојде и малку поучно за сите што се сликаат на шини:
BAE85E6BEFE04D49B2E5BD1B115C8CA6.gif
Кина: Ја удрил воз, додека се сликала на шини

300840_voz_f.jpg

Студентка од Кина ја удри воз додека позираше на фотографија на железничка пруга, но за среќа успеа да остане жива.
Дваесетгодишната Ксиа Ли ја натерала својата пријателката да и направи неколку фотографии како седи на пруга кога возот поминувал покрај неа, во Шаодонг Хаунан, провинција во јужна Кина.
Додека се обидувала да заземе соодветна поза се сопнала на камањата под шината и директно налетала на возот, кој ја допрел по левото рамо и ја отфрлил на другата страна
-Осетив удар и прелетав на другата страна. Не сфатив дека бев толку близу. Рамето ми е повредено, но среќна сум што останав жива. Наредниот пат ќе се сликам на помалку опасни места – изјави Ли.
Полицијата соопшти дека е казниво дело да се стои на шините, но и дека девојката веќе е доволно казнета.
Извор: http://a1on.mk/wordpress/archives/98222#.URYzUTegBlA.facebook

Причината зошто се курваат ја објасни у два збора :( Жално но вистинито. Ако ја препознае некој, нека ја удри :pos:
Screenshot_2013-02-08-21-32-22.png

и нешто јако, во сооднос со сликава
35501_342297279212681_889382064_n.jpg

Шо сте напраеле бе народе, темава во педофилско катче сте ја претвориле
Најсериозно, баталете мали девојчиња. Неубај работи...

Немате бе луѓе некои... стандарди? Зборувам за оваа со паркетот. Видете ја бе колкава е, изгледа ко да треба во понеделник да ја носи Колибата на чичо Том раскажана.

Немате бе луѓе некои... стандарди? Зборувам за оваа со паркетот. Видете ја бе колкава е, изгледа ко да треба во понеделник да ја носи Колибата на чичо Том раскажана.
Некако многу голема ја направи бе....
Јас би одел повеќе со Касни-порасни!

Не е толку мало чупето бе.. не заебавајте. И не и рековме ништо, не ја ни аднав. :facepalm:

Овој маафакеров по 4356634 пат се постира на темава :)

Шо сте напраеле бе народе, темава во педофилско катче сте ја претвориле
Најсериозно, баталете мали девојчиња. Неубај работи...

Или и ние имаме осмодоленци на форумов, или навистина ги има педофили овде :tapp: :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom