Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како свети паркетот!

531635_418925418192386_1894752378_n.jpg

кај и се бе градите? во другата кошула ги заборавила?
и штиклите колку неа се........

луѓе стварно не оставајте вакви слики (посебно таа Кико Д. што ја оставил) оти сите ќе не приведат со се админи, со се членови, со се модератори......кајгана собиранка у идризово
2F6011B830FE8A40B5936593BAB68A31.jpg

prison.jpg

^ Ја тргнав бе
абе ти си ја тргнал ама ај влези на 763та стр. првиот пост :place: овој што те цитирал треба да си го избрише мислењето или некој од надлежниве нека напраат нешто....жими се уплав добив прв пат кога кликнав. подобро чудовиште да ми скокнеше, од колку ова да го видев :eek:

абе ти си ја тргнал ама ај влези на 763та стр. првиот пост :place: овој што те цитирал треба да си го избрише мислењето или некој од надлежниве нека напраат нешто....жими се уплав добив прв пат кога кликнав. подобро чудовиште да ми скокнеше, од колку ова да го видев :eek:
Сега би требало да среди некој админ/модератор.

Сега би требало да среди некој админ/модератор.
а чекај ти воопшто кај ја најде сликава? немој да речеш дека на фб ? мислам колку и да е одлепен човек не би оставил онаква слика........... кој ѓавол те натера да ја оставиш :pos:

on:
- На Канал 5 ознаката 18+ значи дека го имаат филмот прикажано повеќе од 18 пати.

- Јадете ружи и прдете романтично

- Јас и викам кој те ебе, а она почна да ми набројува....

- На мажите им се допаѓа женското тело, а на жените - машкиот мозок. Е па, секој си ебе тоа што сака.
:гик:

а чекај ти воопшто кај ја најде сликава? немој да речеш дека на фб ? мислам колку и да е одлепен човек не би оставил онаква слика........... кој ѓавол те натера да ја оставиш :pos:
Еден другар ми ја пушти на чат и ми рече „види шо начекав на фб’’ . И дека е ретардирано, а и ова тема е за ретардирани работи јас ја кладов тука.
Ич не ми текна за педофилијата :вонзем:

И јас сакав тоа да прашам дали ја има некој на фб оваа.. Мене ми го пратија :D
Самознам дека учи во ПТТ и се мислела дека е најубава! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom