Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Marjana Dimeska
I am from Macedonia. Take me to Jamaica.! I really want to smoke weed everyday.!

Значи сестрава си мисли боб марли е, два пати се напушила и на секој 23 минути статуси пишува како е топ да си weedosan. :facepalm: дај друго дете:facepalm:

Untitled-1.jpg

MESIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

Да го тепаш у брашнена вреќа. :facepalm:

Пошо еве јас сум тука изгледа тој со најголеми муда, еве ќе ставам од мене некои од стариот профил.
P.S. Да не се збуните заради облекувањето и фризот, некогаш бев страсен фудбалски навивач, а освен рап слушав и House Music па затоа и често не се облекував како што се носам сега...:pos: Има и некој со друштво каде-каде по забегани, али тие ради приватност на другите не ги ставам. :)

Прегледај го приврзокот 54953
Ова е сега кога падна снегот, ме изморија со статуси па медитирав. :pos:
Сечи мамата да му ја ебам...:D
Прегледај го приврзокот 54960
ако си ти овој стварно :cuc: воопшто не те замислував ваков. изгледаш многу страшно, како во некоја банда да си:icon_lol: спорд некои постови те замислував како невино, ситно детенце........

(не го кажувам ова за подбив-шега)

ако си ти овој стварно :cuc: воопшто не те замислував ваков. изгледаш многу страшно, како во некоја банда да си:icon_lol: спорд некои постови те замислував како невино, ситно детенце........

(не го кажувам ова за подбив-шега)
Јас ти потврдувам дека е он :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom