Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Под американско знаме, само вакво нешто можеш да видиш :icon_lol:

shiptar9zu5jm.jpg
Хахаха
Ти вака го доживуваш, можи јас подруго :)

Море мисири, кој ја избриша темата за манијачење шо беше?? Што фино беше, влагаш таму едeн куп ЏенЦки за аднување :X3:
Ни ме праша некој ни ништо, така си ја избришаја :confused:
Ми ги повредија авторските права, ќе ги тужам ! :mad:

Ни ме праша некој ни ништо, така си ја избришаја :confused:
Ми ги повредија авторските права, ќе ги тужам ! :mad:
оти му ја нарушуваш приватноста на фуфите шо не си ја заштитиле :drk::pipi: се сликала гола и оти после ја манијача .....па се секирате дека нема да ве прифати ...за атеншн хор

оти му ја нарушуваш приватноста на фуфите шо не си ја заштитиле :drk::pipi: се сликала гола и оти после ја манијача .....па се секирате дека нема да ве прифати ...за атеншн хор
u jelly?

Сиротката му кажа да на mErry me ! :eek: Тоа се случува кога не се учат јазици,ако незнаел можел барем на македонски да го пише.:tapp::facepalm: Мање,више и таа неписмена,така да нема врска,не приметила.:icon_lol:

Attachments

• MERRY ME.jpg
    MERRY ME.jpg
    94,6 KB · Прегледи: 296
Та самата сака да ја мањачат и зато се сликала со голи цицки и било каква провокативна слика. ФБ не е место за такви работи. Нивните слики по цел фб се раширени, па тие ќе ми плачат дека овде на форум сме ги постирале.

Та самата сака да ја мањачат и зато се сликала со голи цицки и било каква провокативна слика. ФБ не е место за такви работи. Нивните слики по цел фб се раширени, па тие ќе ми плачат дека овде на форум сме ги постирале.

Имам идеа...да си отвориме ние една групна порака...и таму да си постираме млади моми.....шо велиш? :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom