- Член од
- 12 март 2011
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 1.234
ХахахаПод американско знаме, само вакво нешто можеш да видиш
![]()
Ти вака го доживуваш, можи јас подруго

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ХахахаПод американско знаме, само вакво нешто можеш да видиш
![]()
Ни ме праша некој ни ништо, така си ја избришајаМоре мисири, кој ја избриша темата за манијачење шо беше?? Што фино беше, влагаш таму едeн куп ЏенЦки за аднување![]()
оти му ја нарушуваш приватноста на фуфите шо не си ја заштитилеНи ме праша некој ни ништо, така си ја избришаја
Ми ги повредија авторските права, ќе ги тужам !![]()
u jelly?оти му ја нарушуваш приватноста на фуфите шо не си ја заштитилесе сликала гола и оти после ја манијача .....па се секирате дека нема да ве прифати ...за атеншн хор
Та самата сака да ја мањачат и зато се сликала со голи цицки и било каква провокативна слика. ФБ не е место за такви работи. Нивните слики по цел фб се раширени, па тие ќе ми плачат дека овде на форум сме ги постирале.оти му ја нарушуваш приватноста на фуфите шо не си ја заштитилесе сликала гола и оти после ја манијача .....па се секирате дека нема да ве прифати ...за атеншн хор
Та самата сака да ја мањачат и зато се сликала со голи цицки и било каква провокативна слика. ФБ не е место за такви работи. Нивните слики по цел фб се раширени, па тие ќе ми плачат дека овде на форум сме ги постирале.
Уба идеја ама нема ќеф такаИмам идеа...да си отвориме ние една групна порака...и таму да си постираме млади моми.....шо велиш?![]()
Уба идеја ама нема ќеф така![]()
ме нот џели ми вори абоут д фјучрu jelly?