Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај сеа да ве видам
одвај чекам избориве да поминат :)
lugjekoimozebigipoznavas.jpg

Со Вмро-вци повеќе се познаваш :LOL::LOL:;)
не...можеби имаме повеќе заеднички пријатели...не ги делам по партии и останати глупости :)
само нервираат вака...партиско одбележје :)

Уште на профил сликата се гледа за каква станува личност, па така да ако малце дешифрирате таа сака да кажи дека уште Скопје и останало па за да земе UNSTOPPABLE ACHIEVEMENT.

25153518804459685401163.jpg

Bila sam KLINKA i nisam znala da ljubav ume da BOLII,da srce moze tako jako da zavoli,da NE UME i NE ZNA kako da preboli.A tebi HVALA, jer si me naucio da patim,ali ne zaboravi da ja sve pamtim i UVEK DUPLOM MEROM VRATIM.I kad najmanje se nadas,zbog ISTE te klinke ces da nastradas,pretvoricu ti zivot U PAKAO.Zivim za to da te vidim kad budes ZA MNOM PLAKAO!!! ♥

25153518804459685401163.jpg

Bila sam KLINKA i nisam znala da ljubav ume da BOLII,da srce moze tako jako da zavoli,da NE UME i NE ZNA kako da preboli.A tebi HVALA, jer si me naucio da patim,ali ne zaboravi da ja sve pamtim i UVEK DUPLOM MEROM VRATIM.I kad najmanje se nadas,zbog ISTE te klinke ces da nastradas,pretvoricu ti zivot U PAKAO.Zivim za to da te vidim kad budes ZA MNOM PLAKAO!!! ♥

Си билдаш ти мислења у темава а братче? Сите мислења у темава ти се. :D (no bad feelings)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom