Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
ај сеа да ве видам
одвај чекам избориве да поминат :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Со Вмро-вци повеќе се познаваш :LOL::LOL:;)
не...можеби имаме повеќе заеднички пријатели...не ги делам по партии и останати глупости :)
само нервираат вака...партиско одбележје :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Уште на профил сликата се гледа за каква станува личност, па така да ако малце дешифрирате таа сака да кажи дека уште Скопје и останало па за да земе UNSTOPPABLE ACHIEVEMENT.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

Bila sam KLINKA i nisam znala da ljubav ume da BOLII,da srce moze tako jako da zavoli,da NE UME i NE ZNA kako da preboli.A tebi HVALA, jer si me naucio da patim,ali ne zaboravi da ja sve pamtim i UVEK DUPLOM MEROM VRATIM.I kad najmanje se nadas,zbog ISTE te klinke ces da nastradas,pretvoricu ti zivot U PAKAO.Zivim za to da te vidim kad budes ZA MNOM PLAKAO!!! ♥

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Bila sam KLINKA i nisam znala da ljubav ume da BOLII,da srce moze tako jako da zavoli,da NE UME i NE ZNA kako da preboli.A tebi HVALA, jer si me naucio da patim,ali ne zaboravi da ja sve pamtim i UVEK DUPLOM MEROM VRATIM.I kad najmanje se nadas,zbog ISTE te klinke ces da nastradas,pretvoricu ti zivot U PAKAO.Zivim za to da te vidim kad budes ZA MNOM PLAKAO!!! ♥
Си билдаш ти мислења у темава а братче? Сите мислења у темава ти се. :D (no bad feelings)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

е ај сега?!?!?!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop