- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Многу се среќни машала.....Баба Стојне пукала од среќа.
Ебате глупаците. Ти да мкнеш дрва да се згрееш, да видиш како е, ти е**м тоа семето проклето.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу се среќни машала.....Баба Стојне пукала од среќа.
Ебате глупаците. Ти да мкнеш дрва да се згрееш, да видиш како е, ти е**м тоа семето проклето.
![]()
Тебе ти било кул...на некој ретардиарно..Денес е сабота.Сподели го ова на твојот ѕид и за 7 дена повторно ќе биде сабота.100% работи. Еден мој пријател го игнорираше и за рок од 24часа му дојде недела.![]()
Тебе ти било кул...на некој ретардиарно..
вака како ме нервираат што не ги знаат роднинските врски. и ја на пр не знам што му паѓа сестрата од мама на тато или тато што му паѓа на мажот од сестра му (т.е. тетин) ама па ова преминува во глупост, се знае:аууу да бе...шејм он миама вака беше на фб
![]()
Добро бе добро, опушти се малку...се случува, не е нешто којзнае што... -.-вака како ме нервираат што не ги знаат роднинските врски. и ја на пр не знам што му паѓа сестрата од мама на тато или тато што му паѓа на мажот од сестра му (т.е. тетин) ама па ова преминува во глупост, се знае:
татко и мајка
дедо и баба
тетин и тетка
стрико и стрина
вујко и вујна
овие ако не ги знаеш оди фрли се во вардар.
(не викам за тебе)
и то како е којзнае што.........Добро бе добро, опушти се малку...се случува, не е нешто којзнае што... -.-