Топ 10 gaming мауси

• Креатор на темата Креатор на темата ControleR
  • Време на започнување Време на започнување
steelseries-wow-mouse.jpg

глупости, кај може интели 3.0 да биде пред мх518 ?
не може ни да се споредуват а камоли пред него да е
интели 1.1 ми лежи подобро на раката отколку 3.0
али мх518 со сигурност е најдобар за користење

Кај мене е обратно, 3.0 далеку подобро ми лежи на раката. Плус овој кецот е помал, скролот на тројката е подобар, а и малку е подигнат од левата страна и е тоБ за гејминг.

глупости, кај може интели 3.0 да биде пред мх518 ?
не може ни да се споредуват а камоли пред него да е
интели 1.1 ми лежи подобро на раката отколку 3.0
али мх518 со сигурност е најдобар за користење

Му се допаѓа на модераторот на Хардвер.

Шта чеш, нема правда :(
Инаку, баш би сакал да видам сите што се палат на маусиве што светат - како ќе играат со нив навечер.

Не знам каква рака имаш друже, поприродно рака не ми легнала на ништо друго (со исклучок на одредени делови од женското тело).
Али ај батли тоа, објасни ми како го користам година дена, чим рикнува за 3-4 месеци?

Е добро де, јас не реков дека секој се расипува, туку дека многу почесто се расипуваат, наместо 1 од 1000 да рикне, рикнува 1 од 300 или 200.

Моментално користам Logitech G3, сум користел многу мауси, мене лично најдобро ми лежи MX310. Подобар маус не сум користел во животот, и ова можам да го кажам како професионален играч на Unreal Tournament.

Дали може некој да ми среди за МХ310-ки нови? :P

Intelli 3.0, класика.

Кога станува збор за CS, најмногу од професионалните играчи користат IME 3.0.

Единствена негативна страна му е лошиот скрол.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Intelli 3.0, класика.

Кога станува збор за CS, најмногу од професионалните играчи користат IME 3.0.

Единствена негативна страна му е лошиот скрол.

Да, прилично му е лабав скролот, ама чоек се навикнува. Уште со акцелерацијата, лета вертикално низ интернет страни и документи

Само овој.

Delux%20Mouse%20Optical,%20USB,%20DLM-325BU,%20SilverBlack.jpg

Колку стресови само издржал.

i'm with you, имав ваков и добро ме служеше се додека не го купив лаптопот па морав да земам нов на усб

Што е "гејмерско" во маусиве?

Тоа што сте играле игри со нив? : )

Чист пример за гејмерски маус е оној кој е прецизен, брз и квалитетен. Како и екстра опции кои идат со него, како менување на резолуции на MX сериите од Logitech (што сега го имаат скоро сите).

Не мешајте мауси со гејмерски мауси.

Зборовите "евтино" i "гејмерски" некако не си одат едно со друго. Никогаш не си оделе, нема ни да си одат.

Според мене DeathAdder-от си завзема прво место.Сето време кое играв кантер ме нема заебано.Ако малку сте чепнале за него по интернет ке знаете за што станува збор.
Веќе не играм кантер па го продавам мојот Deathadder. 1 месец користен(рачунајте го ко нов,со сите прирачници и цедиња) со многу поволна цена.Па доколку има заинтересирани нека ме контактираат на ПП или на n.o.pain@hotmail.com !

Кај мене е обратно, 3.0 далеку подобро ми лежи на раката. Плус овој кецот е помал, скролот на тројката е подобар, а и малку е подигнат од левата страна и е тоБ за гејминг.

нема никаква форма интели 1.1 затоа не ни лежи на рака..ја играм на mx518 презадоволен сум..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom