Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Член од
12 ноември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Glasovni mislev, vo klasi. Ne mozes da kazes deka Karolina nema dobar glas. Sea sto e glupa i ne znae da go iskoristi toa, glupa e. Kaliopi ja nadminuva vo fan baza.
Како можеш да речиш дека е глупа!?!?Ме нервира што хејтате и што не цените што имате!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Da bese pametna nemase za 22 godini ili kolku ima kariera pejacka da ne mrdne od Makedonija.
Не е баш дека не мрднала од Македонија, сега учествуваше на Божиќен концерт во Хрватска, има настапи и во Србија и Бугарија. Не е дека не мрднала од тука.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
@ElNinho нека направи еден од неговите front page covers со Каролина под итно :D
Најдобра си Каролина, затоа Премиерот, жолтиот печат и македонската јавност те почитуваат толку. Умерена, јасна, нескандалозна и што е најважно со најпрофесионален тим зад себе.
CBB9697B2DC46B4E81A0A785165F5D72.jpg

:нинџ:

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Не е баш дека не мрднала од Македонија, сега учествуваше на Божиќен концерт во Хрватска, има настапи и во Србија и Бугарија. Не е дека не мрднала од тука.
Pa ako e taka i Joce Panov ima nastapi nadvor od Makedonija.Poentata ne mi e tezga kade fatila tuku dali se ima pojaveno na nekoja TV,dali imala nekoj koncert vo taa smisla,a ne dali peela na nekoj selski panagjur.

Kajgana Shop

На врв Bottom