Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Како да не, лага е дека некогаш си бил неарен па некои чеда ти помагале. Ти лага кажа и дека Шалом Алејхум значело Мир БОЖЈИ со вас иако каде и да провериш то значи само обичен поздрав - Мир со вас, никаков бог не е споменат, значи имаш историја и склоност кон кажување невистини. Можеби и сам си веруваш во нив. И тогаш те фатиф во лага кога тврдеше дека купови книги си читал, се сеќаваш, па не знаеше ни да кажеш који автори, наслови, а што се работеше во книгите.... А никој не те праша за тоа, дали си читал, али ете си имал потреба да лажеш. Се осеќаш инфериорно? чуствуваш потреба да се докажеш некако па макар и со невистинско фалбаџивство?.
И јас бев едно од тие дечиња чиј живот висеше на конецот на животот, ... и ако не беа чедата БОЖЈИ кои никому не се фалат што ми помогнале во болест, во сиромаштија, ... (а БОГ знае се’), до ден денешен ќе бев едно од ними, а ти ќе се к’начеше не само на мене туку и на мојата (посебно женска) фамилија, јаничару шејтански!
Шо му фали на денешниот ден, или вчера, некни, лани, пред 100 години.... 2000 години “идел денот....“ и никако да дојде..Денот доаѓа кога ниедно дете нема да гладува, нема да жеднее, нема да биде без кров над глава, нема да боледува, нема да биде сирак од војна, нема да биде злоупотребувано (телесно или духовно) ... и никој нема да може да Го спречи Тој ден! Никој! Нити твојот духовен татко (шејтанот), а уште помалку ти и твоите духовни родбини (демони)!
Не иди спиро, лажен вернику, туку така тој ден, туку треба да се помолиш, рече Јешуа дека што и да побарате - се ќе ви се даде. И денес умреа околу 20.000 деца. И за утре се спремаат 20.000 да умраат. И вчера умреле/ А ти шо правиш за то време? Велиш “Арно им се прави кога родителите нивни не го сакаат Исус“
Можете ако сакате без престан да лаете, уште појќе луѓето против Христа да го дразните, уште појќе Љубовта БОЖЈА да ја негирате, ... тоа семе што го сеете, врз вас и тие што вашите лаги ги веруваат и ги следат, своите горки плодови ќе ги донесе!
п.с. Ништо не си поарен од дебељаците капеталистички и мамонистички, ти кој што хедонизам шириш а Патот Христов го фалцифицираш, правејќи го зелот и крвник, каков што ти си во сржот на душата твоја лажна и од истата засмрдена!...![]()
И за ова лажеш