Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување
Македонскиот квалитетен рап умре. Сите што ги биваше си ги продадоа гзовите.

Хехе не сарказам....
Добра поп рап со рок елементи песМа е.

Не сакам да испадне дека провоцирам или навредувам(не сум никој кој што може да оспори туѓ вкус)ама,текстов на песнава е гомно,сотир лалевски има поквалитетен текст...Ритамот,океј,не викам ништо,има моменти кај што е поенергичен и дига,ама мене ми е ништо посебно..

Дудо ги диса Токсикологија . .

Oдлично "рапов" отиде до границите на рокот - Џејсон Мраз
Браво. Немам друго што да кажам освен дека треба да си деген за да измислиш текст еј еј дири дири дари деј смеј се пеј и се е океј.
Од вакви луѓе Македонија Ке Пропадне -.- !

Ај малку и за приватниот живот на Слаткар:
Човркот си купи плац нигде на друго место туку во ДОЛНО ДУПЕНИ.

Oдлично "рапов" отиде до границите на рокот - Џејсон Мраз
Браво. Немам друго што да кажам освен дека треба да си деген за да измислиш текст еј еј дири дири дари деј смеј се пеј и се е океј.
Од вакви луѓе Македонија Ке Пропадне -.- !

Имаш сосема погрешна перспектива на рапот. Will Smith a.k.a. Fresh Prince цело време рапуваше вакви песнички, па што му фали :)

ЛОМ На исток ништо текстови слаби јас сум со ДНС ЗАПАД ТАКА РАП СЕ ПРАВИ

Во Токсикологија Мјузик пукна вентил!

DEBF40C02262084E92B5277D4A17091F.jpg
Продукциската и изавачка куќа Токсикологија Мјузик која работи на аудио и видео-продукција, ја гази третата година од своето постоење на македонската музичка сцена.
За време на тој период од оваа продукциско-издавачка куќа беа издадени неколку албуми, голем број на спотови,настапи и концерти.

Токсикологија Мјузик е во одлична соработка со Јованов рекордс, Симплисити рекордс и LB HQ видео и во измиатиот период соработуваа на голем број проекти а нејзините ексклузивци беа дел од сите големи концерти и настани.
Покрај големиот број на изработени видео-спотови Токсикологија Мјузик ја продуцира и изработува телевизиската емисијата Револуција koja e стопроцентно посветена на македонскиот хип-хоп.

Токсикологија Мјузик од септември највува нов бран на хип-хоп синглови, албуми, видео-спотови и компилации од своите ексклузивни артисти кои во летниот период неуморно работеа на истите.
Како наредно издание за следниот периот ја најавува компилацијата под наслов За целата екипа, со сите досега неиздадени песни од артистите на Токсикологија Мјузик, специјално за своите фанови.
На компилацијата земаат учество: Пука Козметика, Скит Скитара, Желе, Кацар, Слаткаристика, Сиги, Аце НЛ, Соба 2, Тони Зен, LB, Чиста Околина и други.

Освен оваа компилација, својот прв соло албум го најавува и артистот на Токсикологија - Желе кој веќе ги промовираше своите неколку хитови во соработка со Слаткаристика. Одлично и свежо изданије кое ќе ги остави без здив сите љубители на вистинскиот хип-хоп...

Од кога го слушнав рок срањето на Скит се разочарав од нашиве рапери............трагедија се 4екерауц е приказна за себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom