Titan gel

• Креатор на темата Креатор на темата Tom000777
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 април 2019
Мислења
1
Поени од реакции
0
Imam cifano mnogu okolu ova ima mnogu zadovolnii ako e nekoj zapznaeen so ovoj gel. Neka kazii mislenje

Attachments

• received_1881533131952243.jpeg
    received_1881533131952243.jpeg
    31,5 KB · Прегледи: 61
Навистина уште првиот месец е подебел и подолг за 4см и 4-5 часа ќе издржуваш.

Зголеми за еден месец и уживај цел живот и тоа се за 900 ден. ;)

Еднаш имав лажен акаунт на фејсбук. Не дека ми требаше за швалерисување, ниту за партиски активности, едноставно го имав онака за разонода. Некогаш имаше женско име,некогаш машко како некој Николче од нашата Татковина кој е загреан за сите лидери да ги сака на латиница со печатни грешки и неколку 11!!!!. Сакам да кажам,дека претешко е да ги напиши човек на латиница сите тие печатни грешки кои си ги направил ти во воведниот пост. Ти симнувам капа!

Хахахаххаха пресмешно се згазив од смеење :vozbud::vozbud:

Nisto,lazi para kaj mene ne samo toa sto ne pomaga more probav i so Vanadium gel i so Nikel gel, pa so Prohrom gel i so Volfram gel.....
i na kraj resenieto go gledam samo vo Sekira gel, ne dosol denot uste za prezentacija.

Ако знајш како треба не треба многу

Дечки мене ми е 16 цм и имам 19 години, малце имам вишок килограми ама мислам со правилна исхрана и вежбање ќе порасне уште 2 цм највеќе. Мислам дека добра е оваа големина

Дечки мене ми е 16 цм и имам 19 години, малце имам вишок килограми ама мислам со правилна исхрана и вежбање ќе порасне уште 2 цм највеќе. Мислам дека добра е оваа големина
без најмалку 20цм поарно смени си го името во Мартина

Теши се дека вишокот кг ти ја кријат големината.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

A ti da ne imas ebeno be? i 16 cm e dosta
сеуште не. го чувам запакуван. ја чекам онаа посебната и единствена.
ич од шега не разбирате. а и што има да го мерите, колкав е толкав е, само да работе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom