Тип на денот

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
сингл
Querrey S. - Robredo T. 2 (2.30)

Тикет:

Luisanne-Nuonnais GG @ 1.70
Aberdeen-St.Miren GG @ 1.85
Real M-Lyon 1 @ 1.45
Jagielonia-Lechia 1X @ 1.30
Ol.Volou-Atromitos 1 @ 1.85

Среќно :salut:

лозана-нионаис вчера типацот што ја кажа утакмицата од швајцарско првенство 2 , ако можете онлајн играјте ја 1 , бидејќи изгледа ќе ја врти лозана

Harrison-Federer +17.5
Roddick-Gasket 1
Nadal- + 17.5
Real 1

od 19.5 do 20.5 imat golema razlika.. :D
nemat vrska to so maliot koeficient najcesto i da e 1.05 a da igra protiv dobar server kako karlovic na primer granica ke e 21-22

abe jasno mi e ali primer nadal - isner da go dade 20.5 so ke igrash??? toa ne mi e jasno.... zaso poklon go kazaa...primer da dade nadal - isner 15.5 e stvarno poklon... ali se poveke mi e nekako seedno... soznam

nema kaj da ja pisam na dr mesto,tie so imaat na net kladenje
SANTOS 2 10/10

Harrison-Federer +17.5
Roddick-Gasket 1
Nadal- + 17.5
Real 1
Гаскет ме тресна од земјата за 450 евра :@(Не кажувате дека е у таква форма немаах го гледано тај турнир), ама затва после земах добра пара на Надал и Федерер плус гемове и хендикеп за Деварман и Харисон (2 ливчина) :) Супер коефициенти за овие двајца на бет365 2.75 за плус на Надал а и малку гемови имаше дадено :)

od 19.5 do 20.5 imat golema razlika.. :D
nemat vrska to so maliot koeficient najcesto i da e 1.05 a da igra protiv dobar server kako karlovic na primer granica ke e 21-22

Според тебе Надал и Федерер требаше вчера да тепаат 6-0,6-0 , пак да не беа поклон квотите ? :)

Според тебе Надал и Федерер требаше вчера да тепаат 6-0,6-0 , пак да не беа поклон квотите ? :)
iskreno trebase nadal po ubedliva pobeda.. devvarman ne e ni jak server igra dobro od osnovna linija, a site znajme deka Nadal za takva igra e car i bi trebalo da go brejknit koga i da sakat ama ocigledno mnogu gresese i taka ispadna a segde pajgase koef za under 18 a za Federer ne ni ocekuvav deka ke ima lesna zadaca so ogled na to kako igrase Harrison protiv Raonic :)

Peng денеска ми миресе дека ќе победи ,вреди да се проба има добар коефициент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom