- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Монако 6-0/7-6
Се надевам ме послушавте и го пишавте да тепа со хендикеп. А јас ќе се изедам што бев на школо до 12 и 30.
Рамирез Хидалго 1 1.3
Одесник 1 1.3
Лопез/Гранољерс дубл 1 1.3
резултат за оваа кај има ??Монако 6-0/7-6
Се надевам ме послушавте и го пишавте да тепа со хендикеп. А јас ќе се изедам што бев на школо до 12 и 30.
Рамирез Хидалго 1 1.3
Одесник 1 1.3
Се истури од дожд во Барселона. Утре ќе се одигра заедно со 70% од останатите мечеви планирани за денеска.резултат за оваа кај има ??
Се решив тенис да играм и Рамирез се мачи со овој јапонецов маме му ебамМонако 6-0/7-6
Рамирез Хидалго 1 1.3
Одесник 1 1.3
мислам као нормално зашто противникот ја предаваКако се рачуна у спортлајф ова со тенисот Одесник водеше 1 - 0 у сетови па после у втро сет другиов предаде. Ср рачуна 1 коеф или нормлано какао да си тепал ?
Мислам дека се пресметува со коеф.1Како се рачуна у спортлајф ова со тенисот Одесник водеше 1 - 0 у сетови па после у втро сет другиов предаде. Ср рачуна 1 коеф или нормлано какао да си тепал ?
sportlife...Како се рачуна у спортлајф ова со тенисот Одесник водеше 1 - 0 у сетови па после у втро сет другиов предаде. Ср рачуна 1 коеф или нормлано какао да си тепал ?