Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Sporting - Moirense 1 ( 1,75 )
Willem - PSV 2 ( 1,25 )
Deportivo - Zaragoza 1 ( 2,05 )
Sochaux - Ajaccio 1 ( 2,10 )
9,64 koeficient...

првпат да ја пробам магијата ајде Вердер еден гол :D

Кристал Палас, да ви ебам све по ред, втора најефикасна екипа, веќе 4-ти натпревар не дава гол... Никад да не влезете во Премиер...

Кристал Палас, да ви ебам све по ред, втора најефикасна екипа, веќе 4-ти натпревар не дава гол... Никад да не влезете во Премиер...
НИКОГАШ НЕ ИГРАЈ ЧЕМПИОНЧИП животот ќе ти се продолжи, неќна си го прекршив правилото ги изиграв 'Боро, толку беше никогаш у живот!!!

Очигледно е дека не сакаат да влезат во Премиер.

Како ме изнервира бет365 цел ден им паѓа сајтот упм сега чекам да ми ја прими уплатата за ПСЖ и не ми ја прима пак им падна сајтот и ете 0-1 заводи ПСЖ .

Очигледно е дека не сакаат да влезат во Премиер.

А бе сакаат, и тоа многу, затоа и Заха го задржаа за да може да им помогне...
Ама слепци, не ми се верува, 10 удари во рамки на гол, уште 10 надвор од рамки на гол...
Е па ја ли да влезам да дадам гол...

Ги имав Саутемптон 2-ка, Арсенал 2-ка на Супер тип, и за да ми исполнат услов на ливче, ги додадов нив и Реал дека ке дадат гол на 2000 денари уплата...

:facepalm:

ц.ц.ц. 0:0 завршија ама кој да ги игра. А ги видов и на странава, исто и Лех али глуп ги сврзав со Ле Ман Т12+ а видов дека кутрите одвај 1 гол даваат ама сакав чист 1 да ја играм и си викам ај сигурно 1:0 нема да тепа вака може и да киксне 2:2 да ја фатам. Али тоа е глуп човек, а убаво пред тоа кога гледав типови од страната си фаќав, добро е што не викаат дека се дојави и не бараат пари туку пишуваат реални утакмици ама и ги погодуваат многу...
Јас не ги видов никаде, сам си барав низ нет, туку лошо е шо Марсеј победи а на шалтер од 1 ги сменив во Х... и ме заебаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom