Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Шибеник - 1
Поморац - 1
Стоук - 1
ВБА - 2

11.5 квота.

31111249.png

еве ви ги моите и пак ќе речам како и секогаш СИНГЛОВИ клинци ;)
допуна:
Вестерло-1, Стоук-1,Мерве Јунајтед - Т2(5.00)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СРЕЌНО

Дабл (3.10 коеф)

(15:30) Менхенгладбах - Гројтер 1 (1.55)
(16:00) Вест Бромвич - Арсенал 2 (2.00)

+

333yfpd.jpg

Басингсток - 2 @ 5.7

--------------------------
C palace - X
Tigre - X
Bologna - X

-------------------------
Mansfield - GG3+
Biel - GG3+
Swansea - GG3+
Molde - GG3+

-------------------------

Molde 1-2 2-1 7+

Што се ќе се случи на Рединг-Саутемптон само да не излезе 3+:tapp:

Ajде бе Емполи давај гол до крај на полувремето! Бар да има што да пратам од 4. Ќе ми одат и двете ливчиња у пичку матер. :mad:

Една уругвајска утре во осум, демек 1-2 наместена, не ја примаат по кладилнициве во мојов град.
--- надополнето: 6 април 2013 во 16:38 ---
Пресметај ако сакаш.Додадов уште една од Северна Ирска гг3+.10.575 коефициент е.Без таа,овие горе што ги пишав 5000+ коефициент имаат.И фала,со среќа и на тебе.

Те следам, ама не оди ко што треба засега.

Една уругвајска утре во осум, демек 1-2 наместена, не ја примаат по кладилнициве во мојов град.

Во Спорт Лајф ми ја пуштија сврзана со ПСВ 2, а во Вил Хил од 30 на 5 беше паднат коефициентот... Мада не ми се верува дека ќе излезе чим толку се прошири и сите ја знаат ретко излегуваат... За тоа им пуштив 100 че :cautious:

Мене ми ја кажаа други, другар што работи во кладилница.
Се зафркавам бе :D Мене брат ми ми се јави ми ја кажа ама не верувам дека ќе излезе пошто и во сите кладилница ја знаат и вака општо многу други луѓе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom