Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ако де, ГГ2 ми сеSlabo golovi :S
КПР-Виган
Фиорентина-Милан
Рома-Лацио
Стандард-Андерлехт
Франкфурт-Баерн
Дортмунд-Аугзбург
Вердер-Шалке
Леверкузен-Волфсбург
Арау-Вил
Квин оф Саут-Партик
Хадерсфилд-Петерборо
Бурсаспор-Бешикташ
Сите ГГ3+
Со 20-113323
Освен Баерн и Квин оф саут и Партик(кои не се во иста лига,куп е ова) сите утакмици во првите меѓусебни дуели годинава биле ГГ3+.Па да си ја пробаме среќата.
Дај кажи уште некоја НБА,да ги вржам со Лејкерс и Ѓоковиќ -За вечер-
Лејкерс-1 1.7
за утре
Дортмунд-1 1.3
Хамбургер-1X 1.35
Ла Коруња-1X 1.25
ПСВ-2 1.2
Ете да ве потсетам сите пак, Сеул игра рано сабајле со Улсан Хјундаи. Додуша Улсан се шампиони на Азија ама тоа е уште подобро, за да биди коеф за 1 поголемМоре типувачи кажете нешо за утре![]()
Jas ja imam cela Holandija 2..3+Е ако де, ГГ2 ми се![]()
Кога не ги играш тогаш излегуваат такаJas ja imam cela Holandija 2..3+ne veruvam deka ke izleze
da taka eКога не ги играшм тогаш излегуваат така![]()
27-ма мин. 2-0Ја пишав Лех да дај 2 гола, 2 коеф, лепотаа последните три дома, гол немаат даено
![]()
братучед фала за коментарот денес, од тебе ја видов Динамо и ја пецнав заедно со Леч П. се напунив пари МУХАХАХА
Ако сите овие 12 утакмици во просек се по 2.00 тогаш вкупниот коефициент е 4000. Некои од овие имаат коеф по 2.3, така да му доаѓа 5000 коеф и добивка над 100.000.Добивкава нема шанси да е 113 илјади. Претпоставувам 11 е, со среќа![]()
ц.ц.ц. 0:0 завршија ама кој да ги игра. А ги видов и на странава, исто и Лех али глуп ги сврзав со Ле Ман Т12+ а видов дека кутрите одвај 1 гол даваат ама сакав чист 1 да ја играм и си викам ај сигурно 1:0 нема да тепа вака може и да киксне 2:2 да ја фатам. Али тоа е глуп човек, а убаво пред тоа кога гледав типови од страната си фаќав, добро е што не викаат дека се дојави и не бараат пари туку пишуваат реални утакмици ама и ги погодуваат многу...