Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Посигурно е Т1 2+ а богами и Д Загреб нема некој добар биланс у гости не ме чуди ако има изненадување.

Feyenoord - VVV Venlo 2 ..... ајт нек се угоде
Sparta R.- 2
Bari - 2

Бари вечерва игра без тројца стандарни и битни првотимци, така да јас изиграв Реџина-Бари кец, со оглед на тоа што на Реџина очајно и се потребни бодовите.

Бари вечерва игра без тројца стандарни и битни првотимци, така да јас изиграв Реџина-Бари кец, со оглед на тоа што на Реџина очајно и се потребни бодовите.
а на Бари не им требаат очајно бодови :LOL: другарче само 2 бода е разликата меѓу нив и батали тоа што им фалат тројца.
и јас порано уплаќав така, гледав кој на кого и колку им фали али да ти кажам доста екипи добивале натпревари и без 5 првотимци :)
--- надополнето: 5 април 2013 во 17:44 ---
да не знаеш колку е коефициент за точен резултат?

а на Бари не им требаат очајно бодови :LOL: другарче само 2 бода е разликата меѓу нив и батали тоа што им фалат тројца.
и јас порано уплаќав така, гледав кој на кого и колку им фали али да ти кажам доста екипи добивале натпревари и без 5 првотимци :)

8,50
моцарт

Мислам дека нема шанси 4 пат по ред да заврши 0:0
Јас ќе ја изиграм дубл Х заедно со Марсеј за мала уплата, 200ден преку сила.
Овие неколку кола ме изогре кладилницата и неможам да играм на големи уплати како до сега, но би го посоветувал vidooq да си ја стави 0-2 гола, 1.65 коеф во Спортлајф, бомбонче

Добивката од вчера ќе ја дуплирам вечерва

Го Ахед Иглс - Мастрихт 1X @ 1,23
Фортуна Сити - Де Графшап 1X @ 1,36
Гродиг - КСВ Суперфунд 1X @ 1,19

За 500 ќе носи 995

^%?
дојава или онака, според тебе?

Шо ми текна прееска ги гледам кои се најголеми коефициенти за пролаз денеска.. Ја гледам Астра - У.Кљуж 11.00 на bet365.. и шо да видам вообичаено двојка проаѓа, одам си уплаќам у кладионица се враќам дома и гледам 0:1 , сега гледам 0:2... Штета не ја уплатив од возбуда сум ја заборавил, кратка хорор приказна :)))
краен резултат 2-2&3+ :)))) да ме ебеш!!!!

Загреб - Динамо 2 контра сите ке одам имам свои причини

images

КПР-Виган
Фиорентина-Милан
Рома-Лацио
Стандард-Андерлехт
Франкфурт-Баерн
Дортмунд-Аугзбург
Вердер-Шалке
Леверкузен-Волфсбург
Арау-Вил
Квин оф Саут-Партик
Хадерсфилд-Петерборо
Бурсаспор-Бешикташ

Сите ГГ3+
Со 20-113323

Освен Баерн и Квин оф саут и Партик(кои не се во иста лига,куп е ова) сите утакмици во првите меѓусебни дуели годинава биле ГГ3+.Па да си ја пробаме среќата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom