Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест за судијава , пенал црвен картон , ме уништи... ако пак да си уплаќаме турци.. ццц

Шо мислиете за

Бартел
Денвер
Јута над 102

Ајде експертите да се произнесат

Ајде Сарагоса и Сетубал еден гол, да пробаме маѓијата :D

Кајзерслаутерн фатена икс, 3.00 и јаче :cool:

Дечки , гледам Арсенал на нет е 9.0 коефициентот скоро секаде, а во нашиве 7.5 за сега максимум што сум ја видел... дали знаете во која кај нас кладилница е поголем коефициентов?

Кајзерслаутерн ме влече на X и Сарагоса на 1. Ќе пуштам на ситно.

Иначе темава е малерозна. Откога почнав да пишувам овде и да споделувам типови, ниеднаш немав фатено. Месец дена можда. Претходно све си беше во ред.

Истово ми се дешава у пм...

Дечки , гледам Арсенал на нет е 9.0 коефициентот скоро секаде, а во нашиве 7.5 за сега максимум што сум ја видел... дали знаете во која кај нас кладилница е поголем коефициентов?

Ако ја мислиш за 2ка, кај мене уплати 12 коеф ти давам.

јас 20 ја давам ..слободно уплатија

Барса хен-1 на 4000
Џабе си ги фрлаш парите. И една порака до сите што ќе се залетуваат на Барса вечер со типови од Типот дупла победа, 1-1 3+, 1 3+ итн. Џабе ќе си ги фрлате парите. Алегри и милан не пијат мастило. На крај краева катанаџото е измислено од италијанците и никој неможе поубаво да го игра од нив. Вечер Барса комплетно ќе се отвори што може да резултира со брзи контра напади и гол од Милан.
Милан оди понатаму ви е најдобар тип за вечер. С

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom