- Член од
- 11 март 2013
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 36
% ? ако си доста сигурен можи еден по еден да се пуштат сингл на по 500
ниемиен губи а според мене ни јановицз нема да испадне 2ка , гаскет игра добар тенис

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
% ? ако си доста сигурен можи еден по еден да се пуштат сингл на по 500
Кајзерслаутерн ме влече на X и Сарагоса на 1. Ќе пуштам на ситно.
Иначе темава е малерозна. Откога почнав да пишувам овде и да споделувам типови, ниеднаш немав фатено. Месец дена можда. Претходно све си беше во ред.
Дечки , гледам Арсенал на нет е 9.0 коефициентот скоро секаде, а во нашиве 7.5 за сега максимум што сум ја видел... дали знаете во која кај нас кладилница е поголем коефициентов?
Дечки , гледам Арсенал на нет е 9.0 коефициентот скоро секаде, а во нашиве 7.5 за сега максимум што сум ја видел... дали знаете во која кај нас кладилница е поголем коефициентов?
Уплата 1500Шо мислиете за
Бартел
Денвер
Јута над 102
Ајде експертите да се произнесат
Их друже дарежлив си бил ејјас 20 ја давам ..слободно уплатија
Џабе си ги фрлаш парите. И една порака до сите што ќе се залетуваат на Барса вечер со типови од Типот дупла победа, 1-1 3+, 1 3+ итн. Џабе ќе си ги фрлате парите. Алегри и милан не пијат мастило. На крај краева катанаџото е измислено од италијанците и никој неможе поубаво да го игра од нив. Вечер Барса комплетно ќе се отвори што може да резултира со брзи контра напади и гол од Милан.Барса хен-1 на 4000