Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Па освен пеналот овие Рома ништо не направија, значи неделните вечерни утакмици у серија А се родени за заебување.
Kasno go gledam ova...No Roma ima novo rakovodstvo taka da ete tradicijata e prekinata ...
--- надополнето: 4 март 2013 во 13:02 ---
Па освен пеналот овие Рома ништо не направија, значи неделните вечерни утакмици у серија А се родени за заебување.
Kasno go gledam ova...No Roma ima novo rakovodstvo taka da ete tradicijata e prekinata ...

A. Villa - M. City 2 @ 1.5 бонбона коефициент

Aarau - 1
Verona - 1

------------------

Braga 1/2 2/1 7+
Arau - 2/1
Brasov 2/1

ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ ОД ПРЕДХОДНИ ГОДИНИ, ДАЛИ ЌЕ ИМА ОБЛОЖУВАЊЕ НА ИЗБОРИВЕ КОИ СЛЕДАТ ВО МАКЕДОНИЈА??? :)
ФАЛА ОДНАПРЕД

иначе, Астра вечер 2ка :)

(y)

И едно прашање. Во Копачка со 1 промашена и колку фатен коеф. враќаат пари/даваат ваучер?

Фатените утакмици треба да ти праат 29 или повеќе коефициент. Ваучерот трае 3-4 дена од одигрувањето на последната.

Зошто е прекината Вериа - Арис знае некој ? Вериа дале два гола во 90+ се гледа дека е наместена соработуваат 3 за 3

Ја стаив Сити 1-2 и Севиља 1x за 50, за заебанција. Баш ме интересира.

Момци нека ми каже некој ако има сигурна информација дали Кардиф има право на настап во премиер лига, пошто знам дека немаше лиценца за таков влез.

И ќе ве замолам кој ја има да ја постира овде страната на која можеше да се гледа повредени играчи и други битни информации, на Македонски јазик беше страната. Поздрав.
--- надополнето: 4 март 2013 во 22:03 ---
Момци нека ми каже некој ако има сигурна информација дали Кардиф има право на настап во премиер лига, пошто знам дека немаше лиценца за таков влез.

И ќе ве замолам кој ја има да ја постира овде страната на која можеше да се гледа повредени играчи и други битни информации, на Македонски јазик беше страната. Поздрав.

www.sportfresh.net

Којзнае од кога немам играно Италија Б и ете ќе се зезнеш, ти ибам Вероната.

--- надополнето: 4 март 2013 во 22:03 ---

http://www.sportfresh.net/content_list.php?cat=1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom