- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Charleroi - Cercle Brugge X
Galatasaray-Schalke GG 3+
Ried-Wolfsberger 1
Leyton x2
Galatasaray-Schalke GG 3+
Ried-Wolfsberger 1
Leyton x2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па би требало да ја даде брат, Барса ќе ја има топката во своите нозе, стандард шема за нив, а знаејќи дека ќе играат Мексес и Мунтари(најверојатно) мислам дека нема каде да бега овој тип, ќе ги тепаат и Меси и Чави и Иниеста. Ја сврзав со Галата 1, се решив да ја ризикувам па што биде нека биде. Инаку според мене вечер една од Барса и Галата ќе заебе, не ми е верно втор ден по ред да ги даде двете утакмици како што треба.Знаеш дека дојдов на темава само за да го пишам оваЈа сврзав ја така со други утакмици. Коефициент мн јак има.
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 16:51 ---
Копачка
Па би требало да ја даде брат, Барса ќе ја има топката во своите нозе, стандард шема за нив, а знаејќи дека ќе играат Мексес и Мунтари(најверојатно) мислам дека нема каде да бега овој тип, ќе ги тепаат и Меси и Чави и Иниеста. Ја сврзав со Галата 1, се решив да ја ризикувам па што биде нека биде. Инаку според мене вечер една од Барса и Галата ќе заебе, не ми е верно втор ден по ред да ги даде двете утакмици како што треба.
А кој сака сигурни тениски типови, пишете си ги Алмагро 1хендикеп 1.30 коефициент, Раонич-Сок 1хендикеп 1.20 коефициент и браќата Брајан 1 1.15 е коефициент, мислам дека нема каде да бегаат овие три типа, онака кој сака да дуплира пари. Јас дури би го играл Алмагро 1хендикеп над 4.5 гемови да тепа, 1.70 е коефициент.
Милан - над 2.5 жолти
Не знам дали има ова во Спорт Лајф...Не можам да го најдам во билтенот на Спорт Лајф овој тип. Колку е коеф. ??
ви напоменавШо ќе беше она СКА бе гол да не се паднело ебати хокејот![]()
Мене болдираното поеќе ме плаши XDБарселона 2-2 (ќе навивам за Милан, ама ако изгубат да имам вин-вин ситуација, ако не, лична сатисфакција )
Галатасарај - 1, ваљда нема цел свет да го заебе. Очекуваме многу. Дрогба ќе ги реши.
Челзи - 1
Стеауа - 1x
Фенербахче - 1
Ливерпул - 1
Ова е за денес и утре.
Мене болдираното поеќе ме плаши XD
Иначе може да се пробаат двете од ЛШ за 100/200 денари ГГ прво![]()
вие како сакате ама јас 500денари ќе си ставам денеска на Милан 1&3+ (8.2) спортлајф, па и да не ја фатам нема да бидам банкротирам. Инаку сум убеден дека денеска барселона ќе игра по лабаво, односно ќе се препупшти на атмосферата на Сан Сиро и тешко дека ќе успее да победи. За гол ќе дадат но тогаш може и ќе почнат вистинските маки. на гости кај реал сосиедад видовме чудо, потклекнаа на атмосфера во само едно полувреме. Не дека Милан игра нешто посебно добро и квалитетно, не заборавајте дека Милан поодамна нема пораз, Балотели сите знаеме како може да изигра доколку е мотивиран. Сега незнам шпекулацииве дека нема да игра колку се точни но како и да е 1,1 коефициент за пролаз на Барселона мене ми е многу потценувачки. И за крај па и да победи Милан денеска , Барса на домашен терен нема да им врати?.. се сеќаваме на Арсенал на емирати 2:1 ....
ПС. се очекува фановите на барселона да ме хејтаат не за друго пошто сум за Челзи
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 13:29 ---
Галатасарај - Шалке - 1 ..... се е јасно тука, од една страна Дидиер Дрогба, од друга страна нека кренат два прсти сите што паѓаат на Шалке годинава во бундес.. \/
И дури во продолженија сеуште се 0-0, па која е вројатноста беви напоменав
Имаш некое инфо за ова или онака твој тип е, пошо глеам 1 е на полувремеCharleroi X @ 3.4 ili 1/X za pohrabrite @ 13
другар , јас ја погодив Манчестер Јунајтед ГГ прво, Баерн Минхен 2-2&3+ ... и сега ако паднам на овој сингл кој го ставив поради коеф. нема да биде ништо чудно. никој не убедувам да ја игра , само реков убава ми е квотата ќе ја играм, а да те убедувам или да ме убедуваш тоа секој си има свое мислење, а вчера што ја играле тие арсенал 1-1, неможат ни за ваквово да ми се фанат за уплаќање и типување. и ајБрат мислам дека треба да ги гледаш реално работите како стојат...А не како вчера што се фрлаа со оние Арсенал 1-1...каков милан тој не може Џенова да ја тепа плус нема да играат Балотели Фламини,Дејонг...Не сум за Барселона,али ги гледам работите реално како стојат...Али сепак со среќа...![]()