Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ги. И после ќе ми рече, не случајно е ова, не е договорена. У англиска трета лига.

А не Еуропол, курци палци, некој ко Победа ќе казнат, овие ќе си редат. :нинџ:

Местат сите тоа се знае посебно од послабиве лиги што не се борат за титула или излез во европа па тоа им е единствен начин за добивање пари, а и ако не местат ќе нема овие од УЕФА од каде пари (плата) да зимаат.

Мераци си испадна утакмицата (0-1) 3-1 крај :D

3
Проценете сами...

71594401.jpg
3+ ja imav i + vo zivo ja izigrav 1 konecno na 0-1 da se zdravi i zivi za mestenkava :)

Местат сите тоа се знае посебно од послабиве лиги што не се борат за титула или излез во европа па тоа им е единствен начин за добивање пари, а и ако не местат ќе нема овие од УЕФА од каде пари (плата) да зимаат.

Мераци си испадна утакмицата (0-1) 3-1 крај :D

Single 1

Да се проба:
Yeovil 2/1 1/2 7+

Да не сликам ливчина сега ме мрзи :$

Јеовил - Престон 1 коефициент 2.3
Еве информација
Јеовил комплетен на денешниот натпревар
Престон со огромни проблеми во составот.
Денес сигурно ќе отсуствуваат: Кинг - среден ред, 22 натпревари, 3 гола; Барум- среден ред, 20 натпревари, 2 гола;Бивон - среден ред, 22 натпревари, 5гола; Мусињо - среден ред, 14натпревари, 1 гол; Рајт - одбрана, 24натпревари, 1 гол и Лерд - одбрана, 19натпревари, 4 гола.
Јеовил се во серија од 6 победи во Лига 1и играат со 3+ на последните 4натпревари на домашен терен.
Престон играат со 0-2 гола на последните5 натпревари на гостински терен во Лига 1.
На меѓусебните натпревари играат со 3+на последните 4 средби
браво бе дечко, да си жив за ова, лапнав 15 евра од шала :)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 22:57 ---
ај сеа дајте нешто НБА да се изиграјако вечер и да се иде на спиење :)

Да не сликам ливчина сега ме мрзи :$

Браво и за тебе, инаку за се имаше добар коефициент (1&3+ ; 1T12+ ; 1&4+) и размислував да одиграм нешто од тие типови за повеќе пари сепак да не бидам лаком си изиграв само 1. Фала на Мартин * што ја примети утакмицава..

Еве ви линк од страната за информации Јеовил - Престон има доста добри работи таму па отворајте чат-пат ке ви се најде можеби ;)

Добар поклон Јеовил денес, си ја ставив на блог а сега гледам дека тука на големо се зборело за истата утакмица, добри типови сте дале со ГГ3+, криво ми е шо не прочитав порано.
Туку во која кладилница се уплаќаат овие Blue square? Во Спорт Лајф колку што знам има само до лига 2

Добар поклон Јеовил денес, си ја ставив на блог а сега гледам дека тука на големо се зборело за истата утакмица, добри типови сте дале со ГГ3+, криво ми е шо не прочитав порано.
Туку во која кладилница се уплаќаат овие Blue square? Во Спорт Лајф колку што знам има само до лига 2
Ги имаш и во Спортлајф и во Бетсити исто за друга незнам не ни уплакам во други

Kaj гледате состави на екипите, повредени, суспендирани. За повеќе лиги на едно место.

На енглезите 2ра лига(купови и надоле) не уплаќам од кога видов во какви услови играат. Бетер од македонска 4 општинска лига, тука барем по селата има публика. Тука апла наместени се утакмициве, нема жив човек на стадиониве, а стадиониве како помошниве што ги прави владава кај нас. На рефлектори играат, и освен екипите и судиите друг нема, ги прават 2-1, 1-2 како од шала, бетер се од грчка и романска втора лига.

ова одиграв јас за вречерва :D
Toronto - Denver ---> 2
Miami - Portland ---> T2 помалку од 94.5
Memphis - Sacramento ---> T2 помалку од 90.5 поена
Golden State - Houston ---> повеќе од 220.5
LA Lakers - Phoenix ---> 1
али мислам дека ќе ме заебe Денвер...Галинари,Чендлер и Игудала нема да играат ... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom