Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам да сум офтопик, немам никаква информација за натпреваров, ама случајно ми влезе во очи листајќи нa betexplorer. Клаисчен 3 за 3 изгледа. И сега на гостинов му требаат бодовите, домашниве и нема да имаат некое фајде од победа, ниту пак зијан од пораз. И убав коефициент има.

Brackley - Glouchester City - 2 @ 5.50 (England Blue Square North)

линк: http://www.betexplorer.com/soccer/england/blue-square-north/nextmatch.php?matchid=1381503

Не сакам да сум офтопик, немам никаква информација за натпреваров, ама случајно ми влезе во очи листајќи нa betexplorer. Клаисчен 3 за 3 изгледа. И сега на гостинов му требаат бодовите, домашниве и нема да имаат некое фајде од победа, ниту пак зијан од пораз. И убав коефициент има.

Brackley - Glouchester City - 2 @ 5.50 (England Blue Square North)

линк: http://www.betexplorer.com/soccer/england/blue-square-north/nextmatch.php?matchid=1381503

Арно ама немале играно од 2008 ко соработувале, и сега повторно играат 2013, има повеќе фактори тука.. ако се смениле газди на некој од клубовите во меѓувреме кога не играле и не сакаат да продолжи соработката таа прекинува. Можна е ама не се залетувај.

Подфорум би било добро и доста прегледно ние лани пробавме нешто такво клик со цел и нови луге да се привлечат ама типично за ова поднебје повекето сакаат да се паразити и ништо не излезе од тоа.
Кај е најдобро да се обратиме па да видиме шо ке бит зш од оваа тема аир нема

Lol , уште постое воа :D

Добри типови имаше тогаш , ама и залагањето на одредени членови беше на ниво :)

20:30 Arles-Monaco 2 2.10

INFO:
.....

21:00 Fereira-Estoril 1 2.05

ANALIZA:
......

win / win

за денеска послаба е понудата ама еве нешто како да не е без ич...

20:45 Colchester-Swindon 1 4.10, 1x 2.10

INFO:
People are perceiving value on the away win for Swindon tonight and without actually analyzing the game it might be a good bet @ 2.10 But there are a few things that have to be pointed out. Colchester was in a terrible for a long long time with only defeats (without even being able to draw!). The team managed to win their last two matches with a 2-3 away win against Portsmouth and a home win against Walall (2-0). This is a huge boost in the team spirit, confidence and motivation towards the distancing from the relegation line.

Thus, tonight the hosts will be mentally strong and eager to win against the better team of Swindon. On the other side, the hosts are having big trouble with the available players for this match. Di canio, the manager, said that they might actually travel with only 13 players because of injurie and sold players. Devera and Storey have harmstring problems, Troy is a long-term absentee, Oakley is called for international duties, ... the list is long with explanations about absent players.

Furthermore, Swindon sold players but did not manage to sign-in new ones with the current crisis over the club about - who will buy the club? Di Canio has issues with the management (board of directors) and he has not seen them for a while. To conclude, we will see a disorganized Swindown travelling with a shaky team and Di Canio haveing some tough time with the club structure. Colchester's performance against Swindon is very good as the visitors have issues defeating the hosts. I believe that Colchester will be strong enough to counter Swindon and take at least a point!

0:15 Flensburg-Rhein Neckar(+1.5) H1 1.70

ANALIZA:
Nakon Svjetskog prvenstva u Španiji, nastavljaju se rukometna uzbuđenja na klupskom planu, pa se tako Nijemci igraju četvrtfinale nacionalnog Kupa, a okršaj trenutno trećeplasiranog Flensburga i lidera na tabeli R.N Lowena je definitivno najzanimljiviji par ove runde takmičenja. Oba tima su u prvom dijelu sezone igrali fantastičan rukomet i može se reći da je šteta što neko mora ispasti u Kupu već u četvrtfinalu. Do sada je teži put imala ekipa Lowena koja je u osmini finala tek nakon produžetaka savladala Magdeburg, dok je Flensburg bez problema prošao sve rivale.
U prvenstvenom meču koji su ove sezone odigrali, Lowen je kao domaćin pobjedio sa 30:27, ali su zato poraženi na posljednja tri gostovanja u Flensburgu.
Flensburg je na fantastičan način okončao prvi dio sezone, kada su na svom terenu potpuno nadigrali i ubjedljivo pobjedili aktuelnog prvaka Njemačke i Evrope, ekipu Kiela. Vjerovatno su tada žalili što slijedi pauza, jer je to bio veliki poticaj na nastavak sezone. Kako ne bi bio kad su pobjedili sa šest golova razlike, a na momente vodili i ubjedljivije protiv vjerovatno najbolje ekipe na svijetu. Uz to su bili oslabljeni neigranjem nekih važnih igrača, pa je pobjeda još dodatno dobila na vrijednosti. U toku pauze su se donekle kompletirali, jer se oporavio lijevi vanjski Kaufmann, dok i dalje nema Atlasona i Djordjica. Vrlo važna činjenica je i to što na SP u Španiji nisu imali puno igrača koji su se maksimalno potrošili. Glandorf i Kaufmann nisu igrali za Njemačku, Knudesn i Mogensen nisu igrali za Dansku, a Švedska se nije plasirala, pa nije odsustvovao ni fantastični golman Andersson, jedan od najboljih pojedinaca tima u prvom dijelu sezone. Tek lijevo krilo Eggert je u Španiji igrao puno, ali i pokazao da je u odličnoj formi. Velika prednost u ovom ogledu je to što su domaćini, jer su u Flensburgu savladali sve svoje protivnike do sada.
Vjerovatni početni sastav Flensburga: Andersson, Eggert, Kaufmann, Mogensen, Glandorf, Svan Hansen, Knudsen
I R.N Lowen je prvi dio sezone završio pobjedom, ali je ona bila očekivana s obzirom da je protivnik bio Melsungen. Inače, pali su malo u formi u toj završnici prvog dijela, nakon što su u prvih 13 kola ostvarili sve pobjede. Presjekao ih je domaći poraz od Kiela, nakon čega su još remizirali sa Goppingenom i mučili se sa Magdeburgom u Kupu, sve na svom terenu. Imali su malo problema s povredama, ali jedna ih je vrlo skupo koštala. Sjajno lijevo krilo Gensheimer je propustio finiš prvog dijela zbog teže povrede, pa su morali angažovati Islanđanina Sigurmannssona koji ipak nije taj kalibar. Gensheimera još uvijek nema, ali je dobra vijest da se neki važni igrači nisu trošili na Svjetskom prvenstvu. Šveđanin Du Rietz, pa zatim Islanđanin Petersson i Norvežanin Myrhol su ostali sa ekipom, a odsustvovali su Grotzki, Šešum, Roggisch, Schmid i golman Landin koji je briljirao u Španiji.
Vjerovatni početni sastav R.N Lowena: Landin, Sigurmannsson, Du Rietz, Schmid, Petersson, Groetzki, Myrhol
Obje ekipe su sjajne i to su pokazali u prvom dijelu prvenstva u kojem je ukupno gledano Lowen bio čak i bolji, ali Flensburg je sjajno finiširao i u ovom meču je u prednosti ponajviše zbog domaćeg terena na kojem izgledaju nepobjedivo.

20:00 Weert-Leeuwarden KP 1 2.20

INFO:
Ovi surađuju od kada znaju za sebe ovo je košarka nizozemska,
погледнете ги на резултати да не постирам џабе мегусебни дуели.....

не планирав да играм вечер нба , ама удрив еден поглед , и ми влезе на прва материјал за правење локум.

Бруклин - Лејкерс(+2.5) 1
Индијана - Атланта(+5.5) 1
Хјустон - Г.Стејт <216.5

сума : 7

Напомена . 2-3 трипла во низа фаќам , кај и да е треба да паднам .

не планирав да играм вечер нба , ама удрив еден поглед , и ми влезе на прва материјал за правење локум.

Хјустон - Г.Стејт <216.5

Ќе го играм 2/3 :D што се секираш али поубо да излезе 3/3

И иам една идеја со оглед дека овде подфорум тешко да има ама ако сме 10тина души е добро ако не не вреди ниту да почнеме ке ви ја пласирам за пола сат

Хјустон - Г.Стејт <216.5

мене малку лејкерс ми се матни... последно време играта и е сменет,а коби почна и да подава од време на време, тимплејот и е на позавидно ниво, но сепак знам дека бајги поѓаѓаш па ќе те испоштувам со едно 600че :)

тие што мислите оти лејкерс ќе тепа оти им треба за плејоф играјте си ја обратно. јас знам дека ќе се без хауард и без артест , и дека едвај од детроит извлекоа жива глава пред 2 дена. ова треба да сум луд да не го играм . а ако не излезе , воопшто нема да ми е мака ( на оваа граница е супер тип)

Хјустон - Г.Стејт <216.5

И јас те изпратив ;) Се надевам дека ќе излезе се како што треба

Ќе го играм 2/3 :D што се секираш али поубо да излезе 3/3

И иам една идеја со оглед дека овде подфорум тешко да има ама ако сме 10тина души е добро ако не не вреди ниту да почнеме ке ви ја пласирам за пола сат
EL Hefe, пред 43 минути
аједе бе не не држи во неизбесност :)

Со оглед дека идеата за подфорум не се знае дали ке се оствари овде а темава е "Втевме,втевме и ништо не најдовме" повекето се поплаки,молитви ретко асален тип да се најде а за анализиран да неправам муабет мислам дека би било добро да се префрлиме тука додека не се направи подфорум овде(ако се направи).Со оглед дека кај покето имаше желба да типовите шо се поставени бидат пропратени со анализа и неколку реченици да се знае зошто се истипувал натпреварот со одреден тип а овде веке се е средено и може да видите како претходно се работело + може од викендов да се почне мислам дека начинот не е воопшто лош и подобро е од ФБ група зато шо во ФБ група полоша е прегледноста и потешко ке може да се наогаат постовите ке се мешаат особено коа ке има поке понуда и поке постови (барем мое мислење е тоа).
Ако има барем 10 -15 души шо ке се активни мислам дека е доволно шо повеке подобро ке е нормално само кажете преку ПП дали и кој е заинтересиран ако не има повеке луге да почнеме ако не да си тераме како досега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom