Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
абе, да ве прашам нешто... некој да не има купувано утакмици од Dzaro Tips: https://www.facebook.com/DzaroTips?fref=ts па да ми каже дали е преварант или дечкото сварно има местени утакмици. Чекам да ми кажете...... ???

иначе утре Македонија да тепа, на сите пари. 3.85 е во BetCity.
acereal ti kaza najuboo ;) podobro fuknigi 150 evra na 3 tiketa po 3 kvota i spi raat !:)

Ние, обичните смртници, местените утакмици не ги знаеме и нема никогаш да го дознаеме за да ги уплатиме. Незнам како не ви е јасно тоа. Све друго е среќа. Јас иам фатено 1-2 и тоа со точен резултат полувреме крај, чисто на среќа

acereal ti kaza najuboo ;) podobro fuknigi 150 evra na 3 tiketa po 3 kvota i spi raat !:)
овоа ме потсеќа на мене али јас коцката ја баталив сега само ситно играм по 100 ка до 500 ,
порано само така си играв (пред да се вработамo_O ) сега печалениве тешко ми се даваат кај арамиите

абе, да ве прашам нешто... некој да не има купувано утакмици од Dzaro Tips: https://www.facebook.com/DzaroTips?fref=ts па да ми каже дали е преварант или дечкото сварно има местени утакмици. Чекам да ми кажете...... ???

иначе утре Македонија да тепа, на сите пари. 3.85 е во BetCity.
Поголема превара од овој нема,еднаш со другари зимавме,ни кажа некоја таму демек местена утакмица,утакмицата заврши нерешено,и ни го спопика.После демел ај уште една ќе ви кажам да се извадите,оваа е 100 посто сигурна,и таа утакмица немаше благе везе,и на крај не избриша од контакти,и ни пари ни врати ни бутур...

Поголема превара од овој нема,еднаш со другари зимавме,ни кажа некоја таму демек местена утакмица,утакмицата заврши нерешено,и ни го спопика.После демел ај уште една ќе ви кажам да се извадите,оваа е 100 посто сигурна,и таа утакмица немаше благе везе,и на крај не избриша од контакти,и ни пари ни врати ни бутур...
Bi go lezel koj saka neka e...aman ne pisujte vakvi rabote pocnuem da se nerviram..

Bi go lezel koj saka neka e...aman ne pisujte vakvi rabote pocnuem da se nerviram..
Ние го најдовме кој е,и од кај е,типот бил од некое село таму Гевгелиско,од пичке си материене,ама не вреди да ги прљаш рацете со такви.:icon_mrgr:

Ако сакаш прави дојави,поврзај се со косовари,они се луѓето за тоа,ама многу тешко се доаѓа во контакт со нив.

Не се залетувајте за такви „дојави“ со плаќање на ФБ. Значи размислете логично, дека во фудбалот денес се мести, тоа е точно, али се знае дека тоа е тесен круг на луѓе кои нормално им одговара што помалку луѓе да знаат за тоа, за да можат они што повеќе пари да направат!

Треба или да имате некој играч/тренер/менаџер/управа на клуб и ви даде таква доверлива информација. Тој нема ни да ви бара пари за тоа, пошто он ќе си ги напраи парите кај што треба и нема да му дојде до тие 50 евра;)

Го уклучив компјутерот само за магијата.

ЈАНОВИЧ КОЊУ ЕДЕН ЗЕМИ ГО СЕТОТ КАКО ЗНАЕШ, МЕ БОЛИ КУРАЦ ШТО ГУБИШ 2-0 и 4-1 ВО ТРЕТ СЕТ. СИ СЛУШНАЛ ЛИ ЗА БРЕЈК ТОПКА БЕ НЕПИСМЕН?? КОЊ!

Нов сум на форумов и овде ќе го напишам првиот пост зош просто темава ја обожавам :D

SINGLE :
Denmark - Macedonia - 2 @ 3.20
Анализа : Прво да се разбереме дека типов не е навивачки :)
Данска се 1ви у група и да тепаат и да изгубат..што значи ова денес им е онака утакмицава..пола па и цел состав може да им биде од втора постава , а првотимците да ги одмара..3та работа..нема врска што се европски шампион коа знаете..кој ја глеал утакмицата на европско против нас знае како не тепаа у последна секунда и нема врска што у дуелов данска е фаворит..сепак не се залетувајте многу..квотата е екстра на солидна уплата можат да се земе убава паричка ;) (покасно и некој тикет ќе пишам:D)

од мене за денес
столе дава повеќе од 3,5 гола 1,9
игропуло дава повеќе од 3,5 гола 1,9
за 200-че :D
инкау со системот сум до 4 ливче (не пишував за да разбијам малер) и имам моментално 3600 денари. незнам дали да уплатам денес, ама ако играм ги играм
тунис-аргентина 1Х
данска-македонија 1

Зошто ја играте Шалке 2јка, имаат повредени или онака?

Нов сум на форумов и овде ќе го напишам првиот пост зош просто темава ја обожавам :D

SINGLE :
Denmark - Macedonia - 2 @ 3.20
Анализа : Прво да се разбереме дека типов не е навивачки :)
Данска се 1ви у група и да тепаат и да изгубат..што значи ова денес им е онака утакмицава..пола па и цел состав може да им биде од втора постава , а првотимците да ги одмара..3та работа..нема врска што се европски шампион коа знаете..кој ја глеал утакмицата на европско против нас знае како не тепаа у последна секунда и нема врска што у дуелов данска е фаворит..сепак не се залетувајте многу..квотата е екстра на солидна уплата можат да се земе убава паричка ;) (покасно и некој тикет ќе пишам:D)

Во секој случај хендикеп 2(+3.5) е подобра и посигурна варијанта,2.10 е коефициент.И мислам дека секако ќе играат со прв тим Данците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom