Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За денес:
Македонија - Русија - Хен 1
Аргентина - Францја - 50.5 +
Алба Берлин - Панат. - 143.5 +
Торонто - Чикаго - 184.5 +
Далас - Хјустон - 210.5 -

Коеф. околу 25 во копачка...само нашиве гејови може да поебат, другиве мислам дека се сигурни...

Или едноставно да ја прескокнеш и да не се замараш со аматерски репрезентации? :)

Абе овој меч за нив како финале ќе е , шо дека се аматерски. :)

Ќе го подржам Драгонски , по Ане-Линија. Нека пази ако не излезе.

Инаку од кошарките може да се игра Сент Петерсбург 1 хендикеп крај или полувреме . Мислам дека ќе рокаат.

А јас? Чиле 22.5- :facepalm:

Еве денеска од мене едно системче шо реално треба да влези:

Челзи-Саутемптон 1
Фиорентина-Рома 1Х
Црвена Ѕвезда-Галатасарај 1
Барса-Малага 3+.....................................4/4

Македонија-Русија 1 хен (+3.5)
Германија-ЦГ 2 хен (-4.5)
Исланд-Данска 1 хен (+4.5)
Нимбурк-Валенсија 1
Арсенал-Свонси ГГ1
Манчестер-Вест Хем ГГ1........................2/6

За 100 влог иди добивка од 82 ден. до 2420
Како ви се играат вакви системи не знам .. 4 фикса да погодиш + 2 од систем = 6 погодени типови за да земеш минимум 80 денари на влог од 100 денари . 3 да погодиш долу ќе земеш 200-400 денари .што е многу многу е за ваков систем 2/6 ти требаат утакмици со минимум 3.9 коеф за да имаш добра добивка .

Eve vi deneska so izigrav
Iceland-denmark t1 28.5- 1.55
Chile-qatar h1 +5.5
Simon-levine jesse 1 1.45
Lahti-jyvaskyla 1x 1.28
Man utd-west ham 1 1.3
Koef 5.3 vo bet city e ova

Anderleht-gent 1 1.4
Lahti t12+ 1.85
Fiorentina 3+ 1.45
Kavcic 1 1.5
Makedonija-rusija h1(+5.5) 1.3
Trabzon-sivasport x2 1.37
Koef 10 isto vo net city

Ама сега играат со далеку посилна екипа и затоа очекувам да не дадат 59 гола :)

Dve skandinavski ekipi mozi da raspalat brza igrra i da dadat mn golovi
Jad izigrav island 28.5- 1.55 koef

Македонија - Русија 2хен -1.5 1/2
Ц.Звезда - Галатасарај <158.5
С.Петерсбург - Кајасол 1хен -7.5
Челзи - Саутемптон 2-4г
Далас - Хјустон т2<105.5

А јас? Чиле 22.5- :facepalm:

Еве денеска од мене едно системче шо реално треба да влези:

Челзи-Саутемптон 1
Фиорентина-Рома 1Х
Црвена Ѕвезда-Галатасарај 1
Барса-Малага 3+.....................................4/4

Македонија-Русија 1 хен (+3.5)
Германија-ЦГ 2 хен (-4.5)
Исланд-Данска 1 хен (+4.5)
Нимбурк-Валенсија 1
Арсенал-Свонси ГГ1
Манчестер-Вест Хем ГГ1........................2/6

За 100 влог иди добивка од 82 ден. до 2420
ako ti se tolku sigurni ovie 4/4 pretpostavuvam pravat barem 2.5 koef. Stavi ku 400 denari ete ti.
Ovie drugite izberi si 2 najsigurni 4-5 koef ds ti dadat na 100 ete ti. Vaka igrav porano mn sistemi i to edni igrav
2-3 fiksa da pravat okolu 2 koef
2/3 site po 1.7-2 koef
3/6 nad 2 koef. najmnogu imav fateno 39000 na 300 uplata.

Како ви се играат вакви системи не знам .. 4 фикса да погодиш + 2 од систем = 6 погодени типови за да земеш минимум 80 денари на влог од 100 денари . 3 да погодиш долу ќе земеш 200-400 денари .што е многу многу е за ваков систем 2/6 ти требаат утакмици со минимум 3.9 коеф за да имаш добра добивка .
Море брат мене и ич не ми се игра да ти кажам, со мојава среќа во последно време, шо и да одберам се спротивно излегува, така да џабе е да се надевам на шо било. Ова го одиграв со надеж дека ќе погодам 4 од условот. Или на пример тие ГГ1 се чиста лотарија, можда и двете ќе влезат, можда ниедна. Во ова треба среќа голема и точка! Според евиденцијата веќе сум во минус 500 ден. и така страв ме фаќа шо и да играм така да губам полека и мотиви. Мислев да соберам некој динар и да почнам посериозно и да фатам после само сингл да си играм и да не се замарам со глупави коеф од 1.20 до 1.80. Со светсково мислев ќе фатам некоја пара ама слабо, се спротивно излегува, СЕ. Ќе се задржам само да ја бркам Барса на гости 1Х и чат пат по некој дубл ГГ или сингл ГГ1.......
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 15:06 ---
ako ti se tolku sigurni ovie 4/4 pretpostavuvam pravat barem 2.5 koef. Stavi ku 400 denari ete ti.
Ovie drugite izberi si 2 najsigurni 4-5 koef ds ti dadat na 100 ete ti. Vaka igrav porano mn sistemi i to edni igrav
2-3 fiksa da pravat okolu 2 koef
2/3 site po 1.7-2 koef
3/6 nad 2 koef. najmnogu imav fateno 39000 na 300 uplata.
А мислиш не сум играл така?

Системот на игра ми беше баш така, 3 утакмици на 300-400 ден. ама да ти покажам евиденција на колку имам паѓано за еден кош/гол :eek: Ќе фатиш еднаш колку да го покријаш минусот, одиш другиот ден ко слепец пак им ги враќаш истите пари, само зато шо некој решил да намести утакмица :mad:

Море брат мене и ич не ми се игра да ти кажам, со мојава среќа во последно време, шо и да одберам се спротивно излегува, така да џабе е да се надевам на шо било. Ова го одиграв со надеж дека ќе погодам 4 од условот. Или на пример тие ГГ1 се чиста лотарија, можда и двете ќе влезат, можда ниедна. Во ова треба среќа голема и точка! Според евиденцијата веќе сум во минус 500 ден. и така страв ме фаќа шо и да играм така да губам полека и мотиви. Мислев да соберам некој динар и да почнам посериозно и да фатам после само сингл да си играм и да не се замарам со глупави коеф од 1.20 до 1.80. Со светсково мислев ќе фатам некоја пара ама слабо, се спротивно излегува, СЕ. Ќе се задржам само да ја бркам Барса на гости 1Х и чат пат по некој дубл ГГ или сингл ГГ1.......
Ти 500 денари,во минус,а се жалиш. Што да кажам што јас сум преку 10 000 минус од ноември наваму.
За денес Челзи-1
Барса-1
Македонија 1 хендикеп
Данска-1
Сега ке тркнам до кладилница ова да го уплатам,само се мислам дали на 1000 или повеќе.

Tomasino

Јас ги играм доста на голови но за денеска нешто послабо гледам добри фиксови..вчера Дувњак ми беше зицер поради одсуството на Лацкович беше поставен 3.5..денеска овој Русинот кај мене е 5.5 поставен додека па Шевељевиќ е 3.5 што мислам да го играм со Сигурдсон а незнам овој другиов црногорец колку ти е сигурен да го ставам и него..од нашиве Кире можно е денес да ја премине границава но лошо е што му играат фластер..
Мелиќ е во добра форма,добар техничар,е сега зависи дали ќе му дадат топки,ако му дадат тешко промашува....
Едно од подобрите десни крила на првнеството(засега)....
Јас го изиграв....ќе видиме.....
Покрај него најсигурни ми се Дибиров,Шеваљевиќ и Сигурдсон...
Нема некоја понуда,па денес намалив со уплатата....:cautious: (горки искуства од викендот):eek:

Macedonia - Russia 1 хендикеп (3,5) @ 1.90

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom