Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
:свиркам:
Како се рачуна предадена тенис у моцарт?
1 коеф .
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 12:42 ---
Ирак - Бахреин 1 2.50 .. Не гледам некоја причина да не победи Ирак на оваа утакмица кога имаат најдобра екипа на купов и се фаворити за првото место , сепак е ова полуфинале така да да не се залетуваме со големи уплати можно е и нерешено да заврши па да ја однесат победата после продолженија или после пенали .

1 коеф .
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 12:42 ---
Ирак - Бахреин 1 2.50 .. Не гледам некоја причина да не победи Ирак на оваа утакмица кога имаат најдобра екипа на купов и се фаворити за првото место , сепак е ова полуфинале така да да не се залетуваме со големи уплати можно е и нерешено да заврши па да ја однесат победата после продолженија или после пенали .
Бахреин се домаќини на купов па и тоа треба да се има предвид ;)

А у про бетинг да не знаете како се рачуна предадена во тенис? Гранољерс - Земља ја имав +, ја предал Земља, дурго се ми е погодено. Ако е 1 коефициент, ќе ми падне дупло добивката, ама ќе зеам нешто. :D

не знам што е попаметно , дали Катар -25.5 , или Русија +34.5 ?

Русија +34.5 треба да е подобро но кој ги знае како ќе одмараат..ја ќе ја играм цела утакмица 59.5+ додека се мислам на Наумче +4.5 пошто фластер ќе има сигурно на Лазаров.

Германија-Аргентина H1 (хендикеп -4,5) за погодена ќе се рачуна ако Германија тепа со 5 разлика ?

Тунис - Црна Гора 1
Германија - Аргентина 1
Катар - Русија Х2 -9.5
Србија - С.Арабија Т1+ 31.5
Македонија - Исланд Т1+ 26.5 или Х2 -2.5

Лејкерс 1 -6.5
Бруклин 1 -6.5
Македонија 1 +2.5 (патриотски) :)
Русија 2 -4.5 ПП
Германија 1 -2.5 ПП

Коф: 22 :)

9F8KU.png
како ви се чини тикетов ?

Русија 16 на полувреме :facepalm: Убеден сум дека ќе дадат 34 на крај и за еден гол ќе не паднат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom