Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
време је за мало срече ( ако има потреба од неа за еден два поена)

Ние - Чиле(+12.5) 2 30-28
Будучност - Золники Тим2 -65.5 88-63
Полска - Белорусија Тим2 -25.5 24-22

1000 турени , 7000 извадени.

Нервите ги искинав поради мислењето кое го цитираше, толку од мене. Одам утре на одмор и не планирам да пишам тикети, да им се помочам во сите, како можеа 2-2 да напрает бе, добиен меч, аааааааааааааааааааааааааааааааааааало 1-2 цело време...... јас уште што не испланирав шо ќе прам со парите.. :facepalm::place:
жалам :( знам како ти е. мене така ми беше некни ко паднав на двознак на хокеј.

Утре треба да биди сигурна Србија - Јужна Кореја - Т2 25.5 - . Ако се разбрани Станиќ тешко дека ќе стигнат азијците до ова бројка. Мислам да ја врзам со Франција - Тунис 51.5 + .
2.96 прат во спортлајф.
:love:

18:30 RUKOMET ARGENTINA -MONTENEGRO bet 1 kvota 3,80 !!! placanje posle meca , info od dva reprezentativca Crne Gore da ce izgubiti danasnji mec 100 posto zato za max bet provereno !!!

А вие како сакате.
Море помина дојавата од фб :ROFLMAO:

Ако фатив , не значи оти треба да дремам вечерва без врска :

Вашингтон - Атланта Тим1+92.5
Индијана - Шарлот Тим2 -87.5
Чикаго - Феникс Тим2 -90.5

жалам :( знам како ти е. мене така ми беше некни ко паднав на двознак на хокеј.

btw. Да ти одговорам на прашањето, се смирив малце...

Алмагро игра против Џонсон, типов е страшен сервер, не е посебен играч, но мислам дека Алмагро треба да тепа во 3 сета, максимум во 4 ако случајно добие еден овај Американецов.

Не ти е баш нај нај изборов, истото станува и за Колшрајбер, сепак игра против Дарсис кој го елиминира Бердих на олимписките игри минатата година, во секој случај, 1,10 е премал коефициент, а може добро да се напотиш на сите 3 меча...

Лесно е откако ќе заврши натпреварот да кажуваме за поклон дека била :)

Да, после битка сите се генерали.
Само мене поентата не ми беше тоа и пред утакмица и после истото го мислам, не сме репрезентација која така лесно ќе добие било кого. На крајот на краиштата Шпанија ги тепаше Алжир со 13 разлика, а пази они спаѓаат меѓу фаворитите за шампиони.
Јас, после кој знае колку време со утакмициве од ракометов + утакмицата која ја пиша PinturicchioADP сум добитен.

Да, после битка сите се генерали.
Само мене поентата не ми беше тоа и пред утакмица и после истото го мислам, не сме репрезентација која така лесно ќе добие било кого. На крајот на краиштата Шпанија ги тепаше Алжир со 13 разлика, а пази они спаѓаат меѓу фаворитите за шампиони.
Јас, после кој знае колку време со утакмициве од ракометов + утакмицата која ја пиша PinturicchioADP сум добитен.

И Хрватите имаат смена на генерација како што знам па денеска ете тепаа со 23 разлика против Австралија а границата им беше исто како кај нас -12.5. Поентата ми е дека нема поклони, ете ако утре има пак таков „поклон“ пиши да земеме и ние ;)

И Хрватите имаат смена на генерација како што знам па денеска ете тепаа со 23 разлика против Австралија а границата им беше исто како кај нас -12.5. Поентата ми е дека нема поклони, ете ако утре има пак таков „поклон“ пиши да земеме и ние ;)

Каков малер сум јас, сега паузирам :icon_lol:

Грешка си за Хрватите 26 им беше границата.
Инаку денес само Црна Гора ме заеба
За утре Манчестер-1
Арсенал-1
Наполи-1
Атлетико Мадрид-1 на 1000

12 ама на полувреме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom