Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
жаламНервите ги искинав поради мислењето кое го цитираше, толку од мене. Одам утре на одмор и не планирам да пишам тикети, да им се помочам во сите, како можеа 2-2 да напрает бе, добиен меч, аааааааааааааааааааааааааааааааааааало 1-2 цело време...... јас уште што не испланирав шо ќе прам со парите..![]()
Утре треба да биди сигурна Србија - Јужна Кореја - Т2 25.5 - . Ако се разбрани Станиќ тешко дека ќе стигнат азијците до ова бројка. Мислам да ја врзам со Франција - Тунис 51.5 + .
2.96 прат во спортлајф.
Море помина дојавата од фб18:30 RUKOMET ARGENTINA -MONTENEGRO bet 1 kvota 3,80 !!! placanje posle meca , info od dva reprezentativca Crne Gore da ce izgubiti danasnji mec 100 posto zato za max bet provereno !!!
А вие како сакате.
жаламзнам како ти е. мене така ми беше некни ко паднав на двознак на хокеј.
den koga kladilnicite trieja race![]()
velam za futbal ne rakometКаков поклон дадоа кладилнициве денеска со хендикепот за ракометариве наши, ти викаш кладилниците триеле раце.
Каков поклон дадоа кладилнициве денеска со хендикепот за ракометариве наши, ти викаш кладилниците триеле раце.
Лесно е откако ќе заврши натпреварот да кажуваме за поклон дека била![]()
Да, после битка сите се генерали.
Само мене поентата не ми беше тоа и пред утакмица и после истото го мислам, не сме репрезентација која така лесно ќе добие било кого. На крајот на краиштата Шпанија ги тепаше Алжир со 13 разлика, а пази они спаѓаат меѓу фаворитите за шампиони.
Јас, после кој знае колку време со утакмициве од ракометов + утакмицата која ја пиша PinturicchioADP сум добитен.
И Хрватите имаат смена на генерација како што знам па денеска ете тепаа со 23 разлика против Австралија а границата им беше исто како кај нас -12.5. Поентата ми е дека нема поклони, ете ако утре има пак таков „поклон“ пиши да земеме и ние![]()
Грешка си за Хрватите 26 им беше границата.И Хрватите имаат смена на генерација како што знам па денеска ете тепаа со 23 разлика против Австралија а границата им беше исто како кај нас -12.5. Поентата ми е дека нема поклони, ете ако утре има пак таков „поклон“ пиши да земеме и ние![]()
И Хрватите имаат смена на генерација како што знам па денеска ете тепаа со 23 разлика против Австралија а границата им беше исто како кај нас -12.5. Поентата ми е дека нема поклони, ете ако утре има пак таков „поклон“ пиши да земеме и ние![]()